Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 29. dubna 2001 v Allstate Arena (Rosemont, Illinois). Na kartě se sešlo sedm zápasů.
1) The Dudley Boyz vs. X-Factor
2) Rhyno vs. Raven (Hardcore Championship Hardcore Match)
3) Chris Jericho vs. William Regal (Duchess of Queensbury Rules Match)
4) Chris Benoit vs. Kurt Angle (30-Minute Ultimate Submission Match)
5) Shane McMahon vs. Big Show (Last Man Standing Match)
6) Matt Hardy vs. Christian vs. Eddie Guerrero (European Championship)
7) The Two-Man Power Trip vs. The Brothers of Destruction (Tag Team, Intercontinental a WWF Championship Winners Take All) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Backlash byl prvni "premiovy" event od popularni Wrestlemanie X7 a byl to citelny krok dolu v kvalite. Coz by bylo asi tak jako tak, protoze v tehle dobe uz bylo WWF na kvalitativnim sestupu, ktery se ji nepodarilo nikdy napravit. Vetsina zapasu sekundarnich wrestleru / hvezd byla vice ci mene dobra, tady vyhrali oblibenci (Benoit, Matt Hardy) a tuhle zase zaporaci (X-Factor, Regal) - pusobilo to vyvazene. Hlavni event; Power Trip vs Brothers of Destruction skoncil dle ocekavani (navic jsem vedel, ze Stone Cold Steve Austin byl stale sampionem v dobe invaze) vyhrou zaporaku a cesta k tomu byla dlouha.. celkova stopaz eventu byla dlouha, nektery zapasy to opravdu chtelo o 5-10 minut zkratit (hlavni event, Ultimate Submission atd.). Stone Cold pusobil spis jako sidekick Triple H nez jako WWF sampion, Raven vydrzel dyl nez by asi mel atd.. prumerny event, mozna mirny podprumer. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Mělo to podstatně menší promo, než předchozí Wrestlemanie, důvod byl i ten, že tu nebyl miláček teenagerů The Rock. a Víceméně tady byly spíše lehce nadprůměrnější zápasy. Až na 30minutovový submission match mezi Benoitem a Kurt Anglem. Ještě Raven s Rhynem si střihli fajn hardcore záležitost, pro mě TOP celého PPV. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Další PPV z toho zlatého roku. No nevím jestli je to pro mne úplně zlatý rok, vše jsem neviděl tak nemohu soudit, ale tohle PPV zase byla zábava. Začne můj oblíbený tag team Dudleyz a je to dobrej rozjezd. Jasně, výsledek nebyl podle mých představ, ale ano Table je takže jsem spokojen. HC match je taky fajn zábava. Rhyno a Raven se nešetří a tolik ran do hlavy jsem dlouho neviděl. Tyhle HC matche prostě byla ujeťárna, ale občas jako v tomto případě to bylo skvělé spestření. Zase ten Regal, já ho prostě nikdy nemusel a on nemá krom podpásovek moc co nabídnout. Tenhle feud s Jerichem mne moc nebaví, i když Jericho je super. No a vrchol večera. Dva techničtí zabijáci si to spolu rozdali v 30ti minutovém zápase Submissions. Paráda prostě. Takhle to má vypadat, tady prostě není co vytknout. Další nářez, Shane skočí z opravdu ale opravdu vysoké věže na Big Showa, který leží na zemi. Ty kráso, tyhle akrobatické prvky Shane mám prostě rád a proto mne nikdy nevadil, naopak mne tyhle jeho matche a kousky fakt baví. Triple threat byl taky super zápas, nebyl úplně boží, ale vysoký spád a standart to fakt mělo, já se bavil. No a poslední tag team. Já to čekal fakt horší vzhledem ke jménům jako je Triple H, že to bude pomalé, ale ono se tam fůrt něco dělo a Brothers of Destruction byl skvělej tag team. Sice bych to nedal jako main event. ale zápas to byl super. Celkově tohle PPV má vysoký standart, ale jako chybí tu takový to super wow. I když Shane vs Big show a kurt s chrisem to celkem splňuje, jinak ale vyloženě tu fakt takovej ten klasický nudný a slabý zápas není, což je určitě plus a patří to mezi ty povedenější PPV. ()

Reklama

Reklama