Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Standardní poctivé "nezávislé" drámo se všemi plusy (dobří herci, řemeslná kvalita, líbivá hudba, hezky se na to kouká) a mínusy (přecitlivělé,klišovité, naprosto nezapamatovatelné, tuctové, zašatulkované) co k tomu patří. Tady mi navíc přišlo, že jde o další z momentálně módní série filmů vzniknuvších pouze proto, aby upozornily na nějakou opomíjenou, či vysmívanou civilizační chorobu (tentokrát závislost na sexu). V tomto případě se však nedaří hlavní hrdiny ukázat jako nemocné lidi, nýbrž pořád jen jako bandu nadržených blbů...Ale Gwyneth je pořád kost jak sviňa. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zase ta americká potřeba léčit něco, co je absolutně normální. Ale já je chápu. Kdyby to nedělali, měli by v tu ránu 90% psychiatrů, psychoanalytiků, psychologů a dalších psychovědců na ulici. Tentokrát jde o závislost na sexu a celé je to podáno tak, že se člověk sám sebe musí ptát, jestli to hlavní hrdinové a filmaři myslí vážně. Za pozornost stojí jen Gwyneth Paltrow, která je sexy. Jinak je všechno špatně, což korunuje Pink, která nejen že produkuje mizernou muziku, ale navíc je i příšerná herečka. Moje nová noční můra je, že by se mohla sejít v jednom filmu s dalším "hrajícím hudebníkem" Curtisem Padesátihalířem. Další mizerná americká (ne)komedie. 15% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

...alebo "Ako Hulk pretiahol Iron Manovi ženskú". Thanks for sharing, Tony! Herci fajn, Gwyneth a Mark tam majú veľmi čarovné okamihy... no celé je to iba zbierka predvídateľných, zúfalo otrepaných klišé. Navyše téma sexuálnej závislosti pôsobí dojmom, že sa tam vyrába dráma a hystéria kvôli somarine. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

OK. Film mě přesvědčil, že závislost na sexu může být nemoc, i když jsem si původně stejně jako Gwyneth myslela, že je to jen výmluva chlapů, kteří zahnou své partnerce. Snímek se nevyhne klišé a nepřináší nic překvapivého. Snad kromě scény s Becky, kdy si říkám, opravdu i tohle věděli ostatní na podpůrném setkání závislých? SHRNUTÍ: Bojovat se závislostí neznamená, že už nikdy neuklouzneš, ale že se zase zvedneš. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama