Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale celkom zaujímavé a rozhodne som sa nenudil, aj keď ako komédia mi to v zásade určite neprišlo - možno až na pár ironických a sarkastických hlášok, ktoré často situáciu vystihli. Námet o závislosti na sexe je však na zamyslenie, aj keď mi to prišlo trochu moc prehnané, že by sa niekto až tak strašne nedokázal ovládať. Avšak bol to zároveň aj film o priateľstve, vzájomnej opore a spolupatričnosti, no a veľmi sa mi páčilo ako tu bolo vyjadrené, že človek sám o sebe si často pomôcť nevie, no s morálnou podporou ľudí (hoci s rovnakým problémom) sa hneď čelí všetkému ľahšie. Napodiv ma Mark Ruffalo až tak nebavil, zato Josh Gad veľmi milo prekvapil. No a pri pohľade na Dede som sa divil, že ako strašne sa podobá na Pink - a napokon to predsa len bola ona. Takže celkom fajn, aj keď ten zlom v deji mohol byť podľa mňa aj oveľa skôr a zároveň mi to potom prišlo také nedotiahnuté. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že z tématu sexuálně závislého Marka Ruffalo vytříská režisér ve filmu trochu víc. Navíc role Gwyneth Paltrow je vlastně taky docela fajn. Problém ale je, že jim to spolu moc nefunguje. Ten, kdo v tomhle filmu ale fakt zářil, byla Pink Kérka a ten tlouštík Cvalda. Vlastně tahle dějová linka mi přišla nejzajímavější a nejzábavnější (oproti lince s Timem Robinsem, jeho ženou a jejich feťáckým synkem - to mě zkrátka moc nevtáhlo). Nejenže Pink a Josh Gad jsou už od pohledu úplně jiní než zbytek skupiny, ale jejich zážitky, rozhovory a životy mě fakt bavilo sledovat. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o sexuální závislosti. Sledujeme příběh tří mužů, kteří mají stejnou závislost a vidíme, jak se s tím vypořádávají. Někomu tento film může přijít trochu nudný, protože plyne trošku pomaleji, ale mě osobně se to právě líbilo, příběh se hezky krásně pomalinku vyvíjel. A navíc je tam spousta vtipných momentů. Teda nezasmějete se jako u čisté komedie, ale je zde dostatek vtipných situací. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruffalo aj Paltrow veľmi dobre, iskrilo to tam. Paltrow vyzerá s príbudajúcimi rokmi stále lepšie. S tou poradňou to bolo celkom zaujímavé, otázka ale je, chcel by sa nejaký chlap liečiť zo závislosti na sexe?  Úloha Pink takisto prekvapila, zvládla to na výbornú. Príbehovo ale film neponúka mnoho. Taká klasická priemerná romantická komédia. Ale zasmejete sa len párkrát. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Trošku podivné téma, ale herci mě u filmu dokázali bez váhání udržet, a to si myslím že je hlavní. Nebudu se tu jako ostatní šťourat v tom jestli, co by se v USA mělo / nemělo v USA léčit, a jestli je film opravdu o závislácích na sexu, nebo jestli je v pořádku se zříct masturbace apod. Ten film podle mě ani nebyl za tímto účelem natočen a proto to zde nebudu ani rozebírat. Není to nic převratného, ale jako odpočinkový film bohatě stačí. Přemýšlel jsem že dám čtyři hvězdy s odřenýma ušima, ale nakonec se rozhoduju jen pro 3. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno