Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (83)

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie, plná trapných rádoby vtipných situací, úsměvů od ucha k uchu a řešení pičovin. Opravdu jsem žasnul nad chováním lidí v tomto filmu, obzláště pak nad neustálým rozmazlováním hnusných, drzých a arogantních spratků, kteří by zasloužili dostat pár facek a kopanců do hlavy. Ne, tahle hloupá fraška nemá s komedií opravdu pranic společného, a ač mám velký smysl pro humor, zde jsem se nezasmál snad ani jednou. Při sledování tak okatě hloupého, křečovitého a americky-debilního humoru se člověk prostě jen naštve. Raději si po stopadesáté pustím Kurva hoši GuttenTag a budu se bavit stokrát víc... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Instantní hnůj. Snaha být vtipný za každou cenu je v tomto "spektáklu" téměř hmatatelná. Na matadory Crystala s Midlerovou je smutný pohled a to neříkám, že babičky obecně nemůžou mít znecitlivěnou mimiku po plastických operacích, jen si myslím, že ukazovat takovou hrůzu a přitom se snažit o nějaké poselství je jednoduše kontraproduktivní. I bez ohledu k této kontradikci není ve filmu v podstatě nic, co by šlo označit za polehčující okolnost. 20% ()

Reklama

capitanflash 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná rodinná komedie, která však nijak výrazně nejde přes průměr. Dokonce jsem se i párkrát hlasitě zasmál což je u téhle kategorie filmů v zásadě úspěch. Pro mě plus i za Marisu Tomei na kterou bych se i s přibývajícími vráskami mohl dívat pořád :-) Každopádně by možná filmu paradoxně pomohlo kdyby přidal nějaké bláznivé scény. Zkrátka slušná komedie pro celou rodinu 3 hvězdy... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalá komedie, ale téma je natolik univerzální, že úplně stačí příjemné obsazení a funguje to. Hlavně Bette Midler a Billy Crystal jsou krásná stárnoucí dvojka. V drobnostech tento Rodičovský manuál sice zastaral (kdo dnes ještě někoho šťouchá na Facebooku?) a je tu celá řada starých klišé, které se dnes už nenosí (zlá učitelka s ruským přízvukem), ale to je jednoduše vývoj. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Čo toto malo byť? Geronto komédia pre deti? Síce Billyho Crystala moc nemusím, vstup do tejto žumpy plnej primitívneho humoru si ale mohol odpustiť. Klišé sa strieda s morálnymi poučkami a kopancami do gulí. Najprekvapujúcejšie na tom celom pri tom bolo pre mňa to, že sa ten malý ryšavý smrad dožil konca filmu. 3/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama