foto

Gedde Watanabe

  • nar. 26.6.1955 (63 let)
    Ogden, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Last Word
2012 Rodičovský manuál
Seven Year Hitch, The (TV film)
2009 All Ages Night
Scooby-Doo a samurajův meč
Unesená
2007 Sunny & Share Love You
2006 Model Family (TV film)
2004 Legenda o Mulan 2
On the Couch
Zlatíčko
2003 Kim Possible: Tajné složky
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Simpsons: Heaven and Hell, The
Ulejváci
2001 Sixteen Candles: The E! True Hollywood Story (TV film)
Thank You, Good Night
1999 Ed TV
Krásná Guinevere
1998 Armageddon
Legenda o Mulan
1997 Láska na černo
Nick and Jane
Psycho Sushi
1996 To je náš hit!
1995 Dokonalé alibi
Dámská jízda
1994 Count On Me (TV film)
1992 Miss America: Behind the Crown (TV film)
1990 Gremlins 2
1989 Jak se dělá televize
Spring, The
1986 Hurá!
Vamp
1985 Blázni a dobrovolníci
1984 Sixteen Candles
1980 Long Island Four, The

TV seriály

2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
2008 Americký táta (TV seriál)
Pulling Double Booty (S05E06)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Fotr Tucker (S05E02)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Dopis pro Abby (S10E03)
Tisíc jeřábů (S09E16)
Bez jakýchkoliv výhrad (S09E14)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
Tajnosti a lži (S08E16)
další epizody (5)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
další epizody (7)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Welcome, Traveler (S05E07)
Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
May Day (S06E22)
Tak sladký žal (S06E21)
další epizody (13)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Smutný případ (S06E07)
Klid divočiny (S06E06)
další epizody (12)
Kutil Tim (TV seriál)
Sám doma (S08E14)
Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Trable začátečníků (S05E07)
Pevné spojení (S05E06)
další epizody (16)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
Simpsonovi (TV seriál)
V tebe věříme, ó Marge (S08E22)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Grant (S05E02)
1990 Down Home (TV seriál)
1986 Gung Ho (TV seriál)

Dokumentární

2003 I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace