Reklama

Reklama

Girlhouse

Trailer

Vysokoškolačce Kylie (Ali Cobrin) nedávno zemřel otec a její matka bohužel nemá na její studium dost peněz, proto se Kylie rozhodne přijmout nabídku pracovat na erotickém live chatu v luxusní vile Girlhouse.
Bohužel mezi uživateli se skrývá i psychopat Loverboy (Slaine) a je jen otázkou času, kdy mu jen monitor počítače nebude stačit. (korbitch22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zesměšnit z mládí frustrovaného otylého psychopata se nevyplácí, o tom se mohly přesvědčit i (polo)nahé dívky z Girlhousu. Stačilo k tomu pár hackerských triků, chuť pocuchat několik pěkných obličejů a z vily plné děvčat, kompletně místnost po místnosti monitorované, se už neozývá vzrušivé sténání, ale jen nářek obětí. Inu, zabiják se rozhodně nebojí zašpinit a vymýšlí celkem zajímavé odchody ze světa. Jsem rád i za to, že si nasadil masku, vylepšilo to dojem a za jeho poctivou práci není problém přimhouřit oči nad logikou. Parádní slasher za čisté čtyři hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slasherová šmíra Girlhouse se skládá ze tří, stejně špatných částí. Nejdřív krátké intro, kde tlusťoch Roebuck nerozdýchá připodobnění svého nádobíčka k plodu dubu a místo hození Rimmerových bot s kompasem a zvířecími stopami na podrážce do septiku za sportovním klubem shodí z mostu předčasně vyspělé děvče. Pak vláčná, vlekoucí se část z prostředí sídla erotického chatu, kdy může být v permanenci ruka a papírové ubrousky, ale snad jedině za účelem setření slz z vydatného zívání. No a pak už jen vilou pobíhá upocený Bohouš Josef z Burmy Jones, aby všem těm dívkám, co mají na stolku fotku rodičů a přes web-kameru vystavují své jediné přednosti, pustil žilou. Zvláštní je, že této pasáži chybí nadhled a přitom tak často připomíná Scary Movie.. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Krajně neatraktivní thriller. Všechny postavy jsou maximálně nesympatické, a tak jsem byl nucen držet palce ošklivému tlouštíkovi, který většinu filmu působil dojmem, že do 5 minut zemře na infarkt. Když si ovšem nasadil masku a vydal se vraždit, tak byl jako vyměněný. Nejvíce nesnesitelný byl úvod do děje, který byl zbytečně dlouhý a po celou dobu extrémně debilní. Vzhled slečen ušel. Bohužel bylo zřejmé, že castingem neprošly díky hereckému umu, nýbrž díky ochotě spolykat trošku toho režisérova DNA. Na film se dalo koukat až od samotného vraždění, které ovšem také nebylo kdovíjakým zázrak. V slasheru bych ocenil, kdyby bylo tu a tam i cosi vidět. Postavy jednají v kritických situacích krajně nelogicky, ale to bývá ve filmech tohoto typu typické a výrazně se nad tím nepozastavuji. Při vymýšlení všech záležitostí z oblasti IT bylo celkem zřetelně vidět, že tvůrci nepožádali o konzultaci odborníka. Celkově se jedná o krajně nezáživný film s nulovou atmosférou, bez špetky napětí a s žalostným střihem. Dávám dost hnusnou hvězdičku a ani pořádně nedokážu identifikovat za co vlastně. Zřejmě za to může jen pozitivní vánoční nálada. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najznámejším a najrozšírenejším ženským remeslom bola odjakživa prostitúcia. Nakoľko si chce Kylie, ktorá je mladou, krásnou študentkou, privyrobiť na školné, vstupuje do jemnejšej formy tejto brandže, kde v agentúre "GirlHouse" ponúka služby luxusnej striptérky cez internet. Podmienkou je nasťahovanie sa do obrovskej vily, kde bude po dobu niekoľkých týždňov prebývať so svojimi "kolegyňami ". Kompletne každá miestnosť je 24 hodín neustále monitorovaná množstvom rozmiestnených kamier, čo na jednej strane prináša dokonalý pôžitok zákazníkovi, ale i pocit absolútneho bezpečia pre dievčatá, pred vonkajším svetom. No čo ak je za monitorom násilnícky vrah, ktorý je poháňaný opiátom lásky, pričom samotný, moderný security systém, pre neho nie je žiadnou prekážkou. Kylie, no nie len ona, by sa mala mať na pozore! "LOVERBOY" prichádza! Po nadštandardnom úvode, ktorý (viditeľne) zdvihol latku privysoko, nastáva hodina "temna", ktorá ma takmer unudila na smrť. Následné okolnosti výpadku signálu v mobile potvrdzujú fakt, že nie len Ja som nespokojným zákazníkom "O2" (toto už je taká hororová, otrepaná klasika). Následne sa síce dej rozbehol, no miestami, keď už išlo konečne do tuhého, divák vidí menej ako by sa prial, čo je vzhľadom k hororovému gore prvku, ktorý je pre slasher príznačným, ako pre exekútora súdne rozhodnutie, fakt veľká škoda. "GirlHouse" nie je špatný slasher, no do pozície "favorita" roku by som ho (Ja osobne) určite nepasoval - 60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný slasher, kde se půl filmu nic neděje. Trocha napětí se dostaví ve druhé části, ovšem žádná bomba - vše je hloupě předvídatelné. Film se snaží být o VŠEM, ale velmi obratně neukazuje téměř nic. Pár krvavých momentů a rozmašírovaná hlava to rozhodně nezachrání. Chtěl bych vidět, jak tlouštík s probodnutou nohou běží lesem jako gazela...a kupodivu ani propíchlé břicho vůbec nevadí. Hloupé pipky se nedívají na horrory, a tak neví, že jedna rána po hlavě nestačí. Divák to ví, a jen zívne nad otřepaným klišé. Nejhezčí je začátek, kdy byl úchyláček malý chlapeček - zaslouží si 5*. Film jako celek jen 2,5* a to jsem hodně nadsadil. Nevyužití slizkého obličeje maniaka a naopak jeho navlečení do trapné masky bylo trestuhodné. Jo, každý filmař v Kanadě holt není Cronenberg... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho skladieb zo soundtracku bolo naspievaných hercom, ktorý si zahral záporáka – Slaine. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo na predmestí kanadskej metropoly Ottawa s názvom Kanata. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama