foto

Chasty Ballesteros

  • nar. 3.1.1981 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Grounds
The Party Planner (TV film)
2019 Vrah před kamerou
2017 For All Eyes Always
Kult smrti (TV film)
Kurz pro nevěsty (TV film)
Malibu Horror Story
2016 Gorgeous Morons (TV film)
Hot Bot
The Morning the Sun Fell Down
Vigilante Diaries
2015 Book of Fire
Noční šichta
Star Trek: Renegades (TV film)
The Funhouse Massacre
2014 Armagedon v Los Angeles
Chicks Dig Gay Guys
Girlhouse
Mysli taky jako chlap
Open (TV film)
Sousedi
2013 Advocates, The (TV film)
Beverly Hills Cop (TV film)
Casting Couch
Cavemen
Likvidátoři
Not Another Celebrity Movie
2012 The Movie Out Here
2011 Nezvratný osud 5
2010 Supermafián Quido
2009 Setkání s nebezpečím (TV film)

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
365 (S01E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Nástrahy konkurence (S12E17)
Radikální stanovisko (S12E13)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
Lucifer (TV seriál)
High School Poppycock (S03E15)
Ranč (TV seriál)
Baby I'm Burning (S03E04)
2017 Me, Myself and I (TV seriál)
New Job (E06)
Ranč (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E05)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Commissioner Bigfish (S01E05)
Ranč (TV seriál)
Veselé Vánoce (Ať už jsi kdekoli) (S01E20)
Kovboj se vydává na cesty (S01E18)
Načasování (S01E14)
Vražedné Miami (TV seriál)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
iZombie (TV seriál)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Den otců (S02E14)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Hráč (TV seriál)
The Norseman (E06)
House Rules (E05)
Bosch (TV seriál)
Kouzelný hrad (S01E09)
American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Vyrážka (S06E13)
2014 Benched (TV seriál)
Constantine (TV seriál)
Danse Vaudou (E05)
Mixology (TV seriál)
Liv & Ron (E02)
Stalker (TV seriál)
A Cry for Help (E10)
Legit (TV seriál)
Rub 'N' Slide (S02E06)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie nachytá Jordan (S02E57)
Nová holka (TV seriál)
Dice (S04E02)
Pomsta (TV seriál)
Renaissance (S04E01)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Kolaudačka (S01E06)
The Crazy Ones (TV seriál)
The Spectacular (E02)
Franklin a Bash (TV seriál)
Coffee and Cream (S03E01)
Shameless (TV seriál)
The American Dream (S03E02)
Liga snů (TV seriál)
Rafi and Dirty Randy (S05E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Poenitentia (S06E03)
Straw (S06E01)
Californication (TV seriál)
Do pekla v kůži (S06E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
White Gold (S09E14)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
In the Club (S01E03)
The Neighbors (TV seriál)
Merry Crap-mas (S01E09)
The Soul Man (TV seriál)
The Unknown (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Everybody Loves Grant (S02E14)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Missed Connections (S06E11)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Záhady tajemna (S07E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Snake Eyes (S07E13)
2010 Famílie (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Jak nevyloupit banku (S03E03)
Agentura Jasno (TV seriál)
Smrt je ve vzduchu (S04E13)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Báječný televizní svět (S05E08)
Smallville (TV seriál)
Turbulence (S08E16)
2008 Hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)