Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 1

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vůbec na mě nedávejte já se asi zbláznil ten film je neskutečná hovadina a nezaslouží si víc než dvě hvězdy...ale já se fakt bavil :D Ani nevim proč a vím že bych se měl stydět že mě takováhle blbost bavila ale je to tak. JCVD je tady neskutečnej masér - TY PANÁČKY JSEM KRESLIL JÁ - no nemohl jsem z něj fakt bych nevěřil že mu komedie takhle sedne. No a tak mi z něj cvaklo že hodnotím jak hodnotím ale tenhle film doporučit nemůžu protože bláznů jako jsem já co se jim to bude líbit bude určitě málo..ale je to skvělý :D ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu pěkná konina, u který jsem se místy i pěkně zasmál. Už podle traileru bylo jasný, že to nebude asi nic světobornýho, ale co se tu děje, to se musí vidět. JCVD zde není hlavním hrdinou, tím je nudná kancelářská nula, ale jeho hlášky jsou fakt peckový. Bitka s tygrem mě dostala do kolen a ty hlášky u toho taky. Film mě ale chytl a dokoukal jsem ho s úsměvem na tváři. Je to taková odreagovačka na vypnutí. Nic víc, nic míň. 50% :) ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Někdy je škoda, že hlavní role hraje JCVD jen v béčkách. U tohoto filmu to ale vůbec nevadí: Hlášek víc než dost, zápletky atypické oproti "áčkovým" záležitostem.. Proto lehký brak občas neuškodí. A humoru má tenhle film na rozdávání... SPOILERY... "Tyhle panáčky jsem kreslil já." "Kde je jáma osudu???" "Stačí vyklidit jámu hanby." :-D :-D Borec z Brusselu se ukázal v úplně jiné roli, než jsme zvyklí a kromě všemožných filmů o přežití si udělá taky nemalou legraci přímo sám ze sebe - ano: Jako z akční hvězdy. Spousta akčních herců (Schwarzenegger, Stallone, Willis, Statham...) už hrála v nějaké komedii. Ještě nikdy jsem ale žádného z nich neviděl parodovat vlastní scény. Tím si mě Van Damme získal a přesně proto nedám 4 ale 5*. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek se opírá o známou reality show ´Survivor´, nebo-li ´Kdo přežije´, takže kdo tuto soutěž zná, bude jistojistě předem vědět, jak tento filmový počin vypadá. Atmosféra je zcela stejná. Jednu z rolí si vzal i Jean-Claude Van Damme a jak jinak, roli bývalého mariňáka, který to má všechno na povel. S postavou si poradil dobře a zahrál ji s veškerou grácií pro svou naivitu a v jistém smyslu i určitou zvrácenost. Takže tu jde dějově o naučení se přežít v divoké přírodě a byť se to celé vzývá v bláznivou komedii, není tomu tak. O komedii se sice jedná, ale vyznačuje se aspektem odlehčené zábavy. Vlastně něco, jako rodinná komedie. Jen tu chybí ještě děti. Snímek k víkendovému odpočinku naprosto se hodící. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy, víc bohužel ani hovno!!! Dvakrát jsem se opravdu nefalšovaně zasmál a to poprvé, když JC začal za skupinkou lidí svého zájezdu odpalovat výbušniny a podruhé, když se sám velký Van Damme dostal do křížku s tygříkem. Ale to je dost málo! Opravdu jsem měl zůstat jen u traileru, pač ten by ode mě měl silnější známku! Tohle byl od Roba Meltzera směšný zkažený vtip! Jenže dost smutný vtip! Smutný hlavně pro fanoušky JCVD, kteří asi stejně jako já, už nechcou Jean-Clauda v podobné pičovině nikdy vidět! 35% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama