Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Původně jsem na to nechtěl koukat. Pustil jsem si to jako film u kterýho usnu jako takovou zvukovou kulisu. Jenže tohle bylo tak špatný, že se u toho ani usnout nedalo. Jean-Claude Van Damme vypadá jako starý vytahaný vemeno a jeho hereckej projev je ještě topornější než kdykoliv předtím. Nejvtipnější postavou je tady Brenda. Najde se tu i pár vydařených hlášek ale jako celek je to hroznej průjem, kterej je těsně nad hranicí odpadu. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale místy zabaví. - Dobře, že se tady neblije, nesere, nenadává, jen sem tam se utrousí trapná sexuální poznámka. Nespadá to pak do kategorie vypatlaných parodií a komedií ála Prci, prci, prcičky 15 - Van Damme mě tady fakt překvapil - tohle jsem od něj nečekal. A vypadal navíc normálně, dokonce na svůj věk dost dobře a ještě si ze sebe dělal prdel. Nevypadal jak zfetovanej jako třeba v Expendables. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Vítejte v džungli je neuvěřitelná hovadina. Ale tvůrci to v celku nemysleli vůbec zle a tak mi nezbývalo než to celé brát s určitou dávkou nadsázky a v rámci možností se pobavit. J.C.V.D. na kterého byl velmi horentně upozorňováno si tu střihnul pouze vedlejší roli s pár minutami na place. Dám pouze dvě hvězdy ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

J.C. Van Damme ve vedlejší roli, navíc trvající asi 15 minut! A pokud by Brenda nechtěla srát, byl by to jasný ODPAD! Co se týče obsahu, zprvu zajímavý úřednický týmový workshop v džungli, se mění v naprostou *hovadinu*. Nazval bych to jinak, ale nechci být sprostý. A docela mne štve, že jsem se na tento film těšil. Starý Van Damme opět zklamal! 10% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama