Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic moc a dostalo se mi celkem slušné zábavy. Neříkám, že jsem měl křeče od smíchu, ale některé scénky na ostrově a začátek stály za vidění. Tohle paroduje mnoho věcí. Hlavně všechny ty ztroskotanecké příhody a možná i Pána much :-). Přiznávám, že mne před viděním filmu účast Van Damme děsila. Netušil jsem však, že si zde bude dělat prdel sám ze sebe. Je to už holt zvykem, že tihle terminátoří hoši jako Sly, Árny, De Niro ad... točí dnes zase filmy, kde i když je jim 80, boxujou a třískaj s desperátama o zem jako tenkrát... Vyjímkou bylo Jako za starech časů, kde si Christopher Walken ve vykradený lékárně bere pro sebe prášky na tlak, protože maj vysokej dopatek... :-)))). Naštěstí Jen-Claude tu nehraje namachrovance a tak to jeho angažmá celkem ušlo. Já osobně považoval za nejvtipnější střety Brodyho s bohem ostrova Orcou a jeho lidem... :-). Dávám dvě vysílačky - obě nefunkční. * * ()

mira007 

všechny recenze uživatele

JVCD ve své první čistě komediální roli jako vedoucí teambuildingu na pustém ostrově pro partu zaměstnanců jedné firmy. Zápletka je jakousi variace na Pána much a jako komedie to má první dobrý vtip až po dvaceti minutách a celkově to není úplná řachanda, kterou navíc sráží přisprostlý a fekální humor, ale jinak to zaujme, když se člověk dostane do poloviny. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Je to debilita? Jo... Brutálně nesnesitelná? To zase ne. Není to nesnesitelné, jen pitomé. Dívat se na to tedy dá celkem bez následků. Van Dáme (kvůli kterému jsem na to čuměl) je tam asi 10 minut z toho většinu času ze sebe dělá blbce. A vtipné to opravdu není. Vůbec celkově toho v této komedii (asi bych měl použít uvozovky) moc vtipného není. Spíš trapného nebo smutného. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ako uviedol aj Livingdead, keby nebolo brandy a pár scén bol by to jasný odpad. J.C.V. Damme by mal herectvo radšej zabaliť pokiaľ chce točiť takéto kraviny. Môžem povedať, že som zas zbytočne zabil 95 minút svojho času a preto ak sa rozhodujete pozerať tento film nechcem byť sprostý ale radšej sa naň vyserte. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem věděl, že JCVD má(!) smysl pro humor a nebojí se ho prodat (však se stačí podívat na nějaký dokument o něm anebo aspoň na video na YT, kde třeba paroduje Slye či svého "velkého kámoše" Seagala) a tenhle film to zas a znova potvrzuje, protože to, co tu Van Damme předvádí, je neskutečná bžunda, o to spíš, když si ho člověk pamatuje z rolí "otočka, kop do ksichtu". Zbytek ansáblu těžce za ním, absurdno často spíš uhozený, ale... tady o to fakt nejde, na všech je vidět, že vědí, že hrají ve sračce a co? Užívají si to, film těžce na pohodu. Navíc vám ta slunná džungle skvěle prosvítí jeden upršený podvečer. "Ty panáčky jsem kreslil já." :-) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama