Reklama

Reklama

Hrůzná minulost

  • USA The Pact (více)
Trailer

Jejich matka zemřela a sestry Nicole a Annie se neochotně vracejí do domu svého dětství, aby uctily její památku. Během noci sestry vycítí přítomnost nadpřirozena: podivné zvuky, pohybující se předměty, obraz neznámé ženy padlý vedle fotografie jejich matky. Annie navíc prožije sérii velmi intenzivních a značně znepokojivých nočních můr - jsou to jakési vize, které ji vedou k odhalení matčiny minulosti, ta se však nakonec odhalí sama... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hodně líbilo. Malej domek kdesi na periferii, mrtvá matka a tajemství, které má její dcera rozlousknout. Chtělo by se říct, že už to tady bylo x krát, což je pochopitelně pravda, ale tady se na minimálnim půdorysu podařilo takřka od začátku do konce udržovat mrazivou atmosféru s několika nepříjemnými momenty. Neni to sice žádnej žánrovej vrchol, ale k nadprůměru to určitě patří, zvlášť v porovnání s tím, co se nám v posledních letech hrne do hlavy. 80% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhala mezi čtyřmi* a pěti*, ale když jsem viděla zdejší nízké hodnocení, musela jsem přidat, protože se jedná o příjemnou záležitost, kdy jsem si celou dobu neříkala "Proč tohle dělá??", kdy jsem měla chvilkama nutkání, že si půjdu do kuchyně pro prkýnko a nůž a porelaxuju a kdy jsem až na konci zažila trošku pocit, že to mohli udělat ještě malinko jinak a lépe. Prostě horor, který neurazí, naopak, směle do něj. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kurnik, to už nikdo neumí natočit pořádný, smysluplný horor? Kde jsou doby Mlhy, Evil Dead, Don't Look Now, ale klidně i Vlčí boudy? Celou polovinu filmu sleduju oplácanou babu režírovanou režisérem taky se zálibou ve foot fetišismu jako Tarantino, jak se jí dějí divné věci z ranku seriálu Ztraceni, abych pak dostal tuctový hamburger o sériovém vrahovi, který není ani pořádně dopečený? To už by se mi víc líbil horor ve kterém na ty okurky do ledničky chodí duch matky. Všechny ty náznaky tady jsou zcela zbytečné, médium toho až tak moc nepředvede, a i když si myslíte, že policajti nejsou až zas tak totální debilové a "dole" to fakt pořádně prohledali, minimálně kvůli obětem, tak jako že byl ještě jeden bratr, nebo co? Či začne vraždit hlavní hrdinka? Přijde i to celé nedomyšlené, nevymyšlené a samoúčelné. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Podle prvních pár minut jsem čekal, že to bude prostě navíc další "haunted house", ale pak se to rozjelo trochu jiným směrem a já si po celou dobu říkal, že takovýhle horor jsem už hodně dlouho neviděl. Skvělá atmosféra, skvělý nápad se zakomponování sériové vraha, prostě paráda. Navíc v hlavní roli Caity Lotz aka Sara Lance z Arrow a Legends of Tomorrow, což byl příjemný bonus. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jo, je to dobrá duchařina. Stokrát tisíckrát lepší, než libovolnej handy-cam horor poslední doby. Ten Van Dien se tam teda ale moc neohřál. A s přibývajícím věkem přestává vypadat tak brandonovsky. Jinak atmosféra OK, příběh taky dobrej a pár scének mělo celkem sílu (SPOILER!!!hlavně ty na konci s tím masovým vrahem pod podlahou, kde sebrali takovýho děsnýho týpka? vážně z něj šel strach!KONEC SPOILERU!!!). Snad jen to lítání ve vzduchu si mohli na začátku odpustit, smrdí to Poltergeistem a s tím jsem ještě neviděla horor, co by byl strašidelnej. Asi moc táhne na bránu. (Ne snad, že bych ho chtěla doma, bože chraň!). Příjemný překvapení. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v San Pedro a Los Angeles. (SONY_)
  • Keď si Annie (Caity Lotz) v kostole pozerá staré fotky, na fotke z roku 1989 má jeden chlapec šiltovku od značky DC, no táto značka bola založená až v roku 1994. (ČSFD)
  • Seznam obětí na „wikipedické“ stránce Jidáše (Mark Steger) pochází ve skutečnosti z reálné wikipedické stránky amerického sériového vraha Zodiaca. Ve filmy bylo z celého textu pouze odstraněno jméno Zodiac. (gamemaCZ)

Reklama

Reklama