Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 2

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický snímek s nádherným "plážovým životem" Austrálie a vynikající Naomi Watts a Robin Wright v ústředních rolích krásných matek (no, kdo byste jim hádali jejich věk?) Obě jsou tak dokonale sehrané, že jsem jim úplně věřila, že jsou nejlepší kamarádky už od dětství. Úžasná chemie a jiskření mezi Robin Wright a Xavierem Samuelem. Už ne však tak úžasná mezi Naomi Watts a Jamesem Frecheville. Naomi je krásná a výborná, ale pokud druhý z páru postrádá nějaké to charisma, tak to prostě nebude fungovat tak silně, jak by mělo. Opět mě potěšil, již tradičně skvělý Ben Mendelsohn v roli manžela. A i když toho tato postava po charakterové stránce nenabídne o nic moc víc, než aby spadala do škatulky "hodný, milující, pracovitý manžel", dostává slušný prostor a Ben v ní dokáže zaujmout, takže díky němu se nejedná jen o nevýraznou, šablonovitou postavu. Perfect Mothers nabízejí příjemnou a vkusně podávanou romantiku, která je očištěna od jakéhokoliv patosu, křečovitosti, a citového vydírání. Nechá nás splynout s postavami. Snímek má evropský feeling a je na něm krásně poznat neamerický filmařský přístup. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle filmu by se mělo dozvědět sakra více lidí, protože je to celkem nepoznaný klenot. Natočit film o dvou ženských, kterým navzájem přeskočilo z vlastních synů (a nikoliv tak, že by byly zralé na blázinec, i když...), je kurva těžký, a pokud se to podaří natočit takto, pak klobouk dolů. Ten film je doslova nasycen "zakázanou chemií" a závěr mi doslova vyrazil dech - hodně netradiční, svěží filmový vítr !!..................moje hodnocení = 8,5 z 10. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží být provokativní svým námětem, ale bohužel ho nerozvíjí dostatečně do hloubky. Příběh poklidně pluje na vlnách až tak, že může uspávat, ale na druhou stranu působí uvěřitelně. Vesměs mi však přišel film průměrný a nepřinesl mi obzvlášť vyjímečný filmový zážitek a časem vyšumí. Není však špatný a vlastně je i zajímavý a nutí k zamýšlení nad morálními hledisky a předsudky. Výsledkem jsou pro mě slabší tři hvězdičky a film bych doporučil převážně ženskému publiku. [ PŘÍBĚH: 1/// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, pro mě nejzajímavější, co mi tento film přinesl, bylo vyslechnout si názory mých drahých kolegyň v práci, kterým jsem film dodal. Jedna sympatizovala s těmi mladými fešáky i s jejich matkami, druhá považovala film za blbost, protože tohle se přece "nemůže vůbec stát". No a co já? Za mě to vyřkl francouzský název filmu: Perfect Mothers :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama