Reklama

Reklama

Město nemrtvých

  • USA Battle of the Damned (více)
Trailer 1

Po propuknutí smrtící virové epidemie se žoldák Max Gatling staví do čela přeživších a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Wardan odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně si to ten odpad možná nezaslouží (možná je to i o chlup lepší než Diamond Dogs), ale já už jsem prostě unavenej. Už mě nebaví koukat na takovéto obludné výpotky. Nebaví mě koukat na scénáristický paskvil vykrádající Walking Dead, Residdent Evil: Apokalypsa a další, navíc takhle strašně zřežírovaný. Už mi vadí sledovat takhle hrozné akční scény, takhle odpudivý vizuál, špatnou kameru, špatný střih. Já to prostě vzdávám. Tady dělám hranici a tu nepřekročím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typické béčko na téma zombie, byť několikrát se ve filmu tvrdí, že o zombie nejde. Max vezme dobře placenou práci - z městy zamořeného smrtící epidemií má přivést dceru vysoce postaveného muže, který je mimo jiné jedním z hlavních viníků celé tragédie. Cesta zamořeným městem není samozřejmě procházkou růžovým sadem. Max je jakýmsi klonem Ramba, který bez jediného kousnutí rube nakažené po desítkách, možná i stovkách, a k tomu mlčí jako Conan. A ani po nalezení dcery nemá zdaleka vyhráno. příjemným zpestřením jsou roboti, kteří dávají filmu přeci jen punc jinakosti. Místy pěkný vizuál kazí jen prasácká kamera v případě útoků a útěků. Já chápu, že to vypadá věrohodněji, mé oči to však nechápou. Hodně dlouho jsem film odkládal, a hle, je to rychlá (až na to žvanění ve třetí čtvrtině) a na jedno podívání obstojná akční vybíjená. p.s.  zdejší obsah se už snad ani víc mýlit nemůže ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný post-apo-zombie filmek s Dolphíkem vedoucím tuto šílenost k parádní podívané. Jasný, příběh je prostej bez většího překvapení a s předvídatelným koncem a efekty jsou levný až to bolí. To ale ničemu nevadí. Začátek filmu je hodně povedenej a Dolph v něm válí. Poté je to klasický utíkání před zombies a chránění přeživších, i když se to trošku zkomplikuje. Objeví se zde i pomoc, kterou by v tomto filmu asi nikdo nečekal. Všechno je to namícháno tak, že to funguje a je to zábavný. Mě filmek pěkně utekl a bavil jsem se u něj takže dávám 80% :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak jinak začít, než citátem. A to celkem pravdivým citátem. CITÁT - Tohle byla ztráta času........ Je to šíleně natočený. Lungren už sotva chodí, natož běhání. V některých běhacích záběrech to vypadá na dubléra. Reálná kamera tu komedii ještě vylepšuje. Po půl hodině hloupých dialogů mě to přestávalo bavit. Pak přijdou roboti a to už jsem šel do kolen. CITÁT - Musíme být neviditelný........ Celkem zklamání. Táhne se to jako nakažená krev, nic se tam pořádně neděje, příšerná hudba a logiku tu moc nehledejte. CITÁT - Co budeme dělat?....... No nekupte to za 49 korun. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zombie (i když to nejsou zombie), Lundgren a roboti. Ano, je to přesně tak prostoduchá zábavná blbost, jak to podle první věty vypadá. Spíše akční než horrorové, ty zombie (i když to nejsou zombie) nejsou nijak zvlášt efektní, všechno se to, jak taky jinak, točí kolem Lundgrena (a neříkejte, že se přesně kvůli tomu na to nebudete dívat), mladá kočena zdatně sekunduje, ostatní jen sekundují a když dojde na roboty, i se zasmějete. Ne že by to bylo nějak zvlášť dobré, ono to hlavně není špatné. Prostě klasická raně devadesátková akční jízda s již trošku obstarožním akčním hrdinou a zombíky (i když to nejsou zombie) místo arabských, jihoamerických či gangsta padouchů. 2,5* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Několik scén ve filmu se natáčelo v malajském Johor Bahru. (Johnny.ARN)
  • Film byl vybrán na prestižní festivaly Sitges International Fantastic Film Festival, Sci-Fi-London Oktoberfest a Detroit Zombie Con. Film byl poprvé uveden v Německu v srpnu 2013 (v omezeném počtu projekcí a na Blu-ray a DVD). Ve Spojených státech vyšel 18. února 2014 na Blu-ray/DVD. V kinech byl uveden ve Spojených arabských emirátech, Indii, Libanonu a Jižní Koreji. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama