Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Technická stránka filmu je bezvadná, Herci jsou úžasní, scénař je velmi dobře napsaný, příběh je velice originální, a vše ve filmu má své místo! Viděl jsem stovky hororů, ale žádný nebyl znepokojivý jako tenhle, protože tenhle film ukazuje současné dění ve světě! Není to fantasy , je to Krutá Realita! Je odporné si vůbec představit, že ve světě jsou lidé, kteří by si něco takového nechali udělat! Něco málo k Filmu: Mary je Štabajzna jak Mrak! Ale spokojený přesto nejsem, jelikož veškeré záběry byly mimo záběr a atmosféra mě nepohltila tím správným směrem, ale zajímavéj Počin to rozhodně je! . ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý námět s docela zajímavými postavami, akorát v poslední čtvrtině filmu už fakt nevěděli, jak to ukončit nebo vůbec nějak dál směřovat, a ani co chcou od představitelky hlavní role aby hrála, protože od druhé třetiny filmu už jednoduše vypadá jako robot, co jede na setrvačnost. Závěr prostě byl docela neuspokojivý a prázdný, ale předchozí děj v klidu přebije i pro někoho třeba rušivé pozůstatky levné produkce, například v některých chvílích podivnou práci se zvukem. Mezi nezávislými horory jde o dost kvalitní kus :). ()

Reklama

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Vraťte mi ty minuty života. Řekl jsem si, že se kouknu na horrory s ratingem 55-75% zde na CSFD a zatím nestačím zírat, jak jsou tyto hodnocení zcestná? Nápad možno originální, ale horror? Já se chci u hororu bát, ne se nudit. I když možná že tvůrci chtějí, abych se bál toho, že to nikdy neskončí :-/ Za těch 100 minut se tam krom dost nechutných věcích nic nestalo + reálnost je někde v jiné galaxii, když už aspoň ta by to mohla táhnout. Mé hodnocení je dost podražené tím, že od hororu chci napětí, strach, lekačky a né nechutnost.--->0% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Plnej kotlík bych tomu nedal, na to to bylo až moc sci-fi, ale jinak se mi to líbilo moc. Jsem rád, že jsem na to kápnul, podobný filmy jsou mi jednak vzácný, druhak se k nim člověk poměrně těžko dostává. Výsledkově nijak extra nevynikají (63%), jména tvůrců 0+, reklama čistá 0. Navíc horor není můj oblíbený žánr, i když po Baterce (The Battery), jsem ho vzal na milost a American Mary je dalším důkazem, že jsem udělal dobře. Na to, abych se u Marušky bál, jsem už asi moc velkej cynik - v tomhle směru to se mnou totiž nedělalo lautr, ale vůbec nic. Jinak to ovšem bylo hrozně dobře udělaný, sestry Soskovy možná jen mapovaly komunitu, která je jim vlastní, a která je pro mě něčím zcela novým a nepoznaným. Vůbec jen sám ten nápad, nechat si s někým jiným prohodit paži, nebo si nechat ufiknout bradavky je pro mě objevný, protože jestli jsem někdy nad něčím opravdu, opravdu nepřemýšlel, pak to byla podobná harakiri. Doposud jsem se s někým takto ujetým ani osobně nesetkal, o nikom takovém jsem nic nečetl (vyjma nějakých šílenců potetovaných á la jaguár, kteří si ke své masce nechali upravit třeba i jazyk nebo uši). Takže pro mě to byla pozvánka do dosud nepoznaného světa, který sice považuji za značně bizarní, ale chápu, že někdo se v něm cítí jako ryba ve vodě. Takže děkuji sestrám Soskovým, že pro mě tuto subkulturu objevily, a zaobalily ji do thrilleru, na který se dalo dívat. Žádný klenot to nebyl, ale to neotřelé prostředí mi to vyvážilo a učinilo pro mě tento film velmi zajímavým. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pfuu, tak niečo podobného som už dávno nevidel - ak vôbec. Príbeh mimoriadne zaujímavý a originálny, všetko odsýpa ako má, ale.. je tam nejaké to ale. Snímok mi prišiel akýsi prázdny, bez ducha a mnohé scény boli navyše riadne nadbytočné (Billyho zamilovanie do Mary a jeho trápne pokusy dostať ju). Avšak na Katharine Isabelle by som sa dokázal pozerať donekonečna a aj keď rozrezáva ľudí, stále je sexy. Tá čierna jej skrátka pasuje. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "Ave Maria" hraje ve filmu třikrát a pokaždé na jiné úrovni. Začíná velmi amatérsky na začátku, kdy Mary (Katharine Isabelle) studuje. Poté se kvalita lepší, až hraje na konci během Maryiny poslední scény profesionálně. Zvyšující se složitost písně odráží Maryin vývoj jako chirurga. (Zuzyzss)
  • Všechny efekty byly provedeny prakticky bez použití digitální techniky. (Zuzyzss)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama