Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Vždy ma zahreje pri srdci, keď vidím ženu, ktorá je krásna a nadaná zároveň. A Mary je toho príkladom. Má parádne naleštené pomôcky, šikovné prstíky, sexi postavu, fajné oblečky a klientelu, ktorá je s jej prácou spokojná. Učarovala mi aj vďaka svojmu mrazivému pôvabu, ktorý jej môžem len ticho závidieť. A keď pritom všetkom strieka ešte trochu krvi, tak som celá blažená. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přerod nevinné studenky v maniaka je sice naprosto nepřesvědčivý, ale psychologická hloubka je to poslední, co bych potřeboval. Výhodou Americké Mary je, že docela dlouho netušíte, k čemu vlastně směřuje. Škoda, že samotné násilí není explicitnější, skvěle by to pasovalo k odpudivým výsledkům plastik. Rovněž finále mohlo být vypointovanější. 3 a 1/2 ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naše sestra vlkodlak dorostla do rajcovních mini a dala se nám na študija medicíny. Bohužel už i v Americe študák tvrdý chleba má, je teda potřeba se občas poohlídnout po nějakým tom přivýdělku. Co by tak mohl mladý perspektivní chirurg dělat? Určitě spoustu věcí, ale největší terno je prý ujetým pracháčům devastovat na přání jejich těla nebo občas testnout i nějaký to mučení po sklepech mafošů. Je to další z ujetých snímků, který ale nezachází až tak moc za hranice dívatelnosti, proto si podle mě zaslouží čtyři hvězdy, i když připouštím, že jednotlivá hodnocení budou záležet na hranici znechutitelnosti jednotlivých uživatelů. Je to prostě o magorech... 80% ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Vraťte mi ty minuty života. Řekl jsem si, že se kouknu na horrory s ratingem 55-75% zde na CSFD a zatím nestačím zírat, jak jsou tyto hodnocení zcestná? Nápad možno originální, ale horror? Já se chci u hororu bát, ne se nudit. I když možná že tvůrci chtějí, abych se bál toho, že to nikdy neskončí :-/ Za těch 100 minut se tam krom dost nechutných věcích nic nestalo + reálnost je někde v jiné galaxii, když už aspoň ta by to mohla táhnout. Mé hodnocení je dost podražené tím, že od hororu chci napětí, strach, lekačky a né nechutnost.--->0% ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

BLOODY MARY! Najsexi herečka, ktorú som videl tento rok. Mary, ktorá nemá peniaze na lekársku školu (chirurg) začína hľadať možnosti kde by si niečo zarobila. Nájde inzerát na sexuálne služby, ale niečo sa stane a ona predvedie svoje chirurgické zručnosti a zarobí si. Skončí školu a začne si zarábať ako "Bloody Mary", ktorá skrášľuje ľudí tak ako oni chcú. Pre mňa asi najlepší film, ktorý som tento rok uvidel. Nechutné veci a sexi Mary ma proste dostali. Dej bol skvelý vôbec som sa nenudil ako u väčšiny filmov. Hudba a nechutnosti to je moje. Neskutočne som si užil tento film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Prostetický make-up Tristan Risk trval nanést dvě hodiny. (Zuzyzss)
  • Všechny efekty byly provedeny prakticky bez použití digitální techniky. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama