Reklama

Reklama

Elektrické děti

  • USA Electrick Children (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Rachel je nespoutaná teenagerka z mormonské rodiny z Utahu. V den svých 15. narozenin objeví zakázanou kazetu s rockovou hudbou. Rachel nikdy předtím nic takového neslyšela a prožívá přímo zázračné chvíle. O tři měsíce později Rachel zjistí, že je těhotná a tvrdí, že díky poslechu hudby došlo k neposkvrněnému početí. Její rodiče jí domluví sňatek, ale Rachel uteče a snaží se najít muže, který na oné kazetě zpívá... (Fresh Film Fest)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (28)

-tHESWINe- odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se mi tohle muselo stát? Pomsta mormonů západní civilizaci? Hrozný film, vedoucí od ničeho k ničemu, od patosu k patosu, náboženské kecy a neuvěřitelná blbost hlavní postavy, za celý film se nic nezmění. Nechápu, zda je režisérka náboženský fanatik nebo zapřísáhlá ateistka, ale nic mezi tím to být nemůže. Ztracený čas, tenhle film, to už radši ty drogy a sexy ... ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Z extrému do extrému. Zajímavý film, ale dala bych k němu jiný konec. Takhle z toho náboženští pošahanci zas vyšli jako svatoušci a né jako prznitelé vlastních dětí, protože logicky když to nebyl bráška ani bůh a už nám tam do třetice chyběl jen ten fotřík, tak kdopak to asi udělal, hmm??? Eniky beniky kliky bé, kdopak jí to udělal.... ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Milé dospívající dívky, dávejte si pozor co posloucháte, abyste náhodou z toho neotěhotněly! :D Zvláštní snímek, který je tak zvláštní, až se mě nakonec líbil, i když jsem to stejně zas tak nepobral. Natočeno to je dobře, to se popřít nedá, hlavní song je velice poslouchatelný, ukázka dvou odlišných světů, které k sobě najdou prazvláštním způsobem cestu a atmosféra je také líbivá. Julie je zajimavá herečka, která by to mohla dotáhnout hodně daleko a Rory byl opět skvělý. Za to všechno musím dát 4* i když to bylo při mém rozhodování jen tak tak. Asi to byl Ježíšek vol. 2 ... počkat ... mají Mormoni vůbec Ježíška? :D ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Nenápadných indie filmov podobného druhu veľa nie je. Skvelo vykreslené kontrastovanie dvoch úplne odlišných typov spoločností - extrém náboženskej vidieckej sekty a skazenej mestskej rock'n'rollovej mládeže, niekde uprostred nevinná tehotná teenagerka. Mohlo to byť aj lepšie, pretože film je ohromne prázdny, rutinne podaný, miestami až trochu absurdný. Priemerná depresívna zívačka, ktorá by určite dokázala zo seba vyťažiť viac. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně zvláštní snímek, který ukazuje prolnutí dvou naprosto odlišných světů.. Trošinku mi to připomínalo film "Vesnice", ale ten je daleko lépe natočen. Julia Garner je přímo andělská a Roryho Culkina jsem po dlouhé době ráda viděla jako "dospěláka".. Příběh se mi líbil, ale čekala jsem nějaké "brutální" odhlení na závěr.. Nevím proč, ale nějak mi tam něco nesedělo, proto jsem se rozhodla nakonec pro 3*. Průvodní song je dosti chytlavý :-) ()

Galerie (26)

Související novinky

Fresh Film Fest začíná již ve středu

Fresh Film Fest začíná již ve středu

28.08.2012

Fresh Film Fest nabídne od 29. srpna do 2. září téměř 120 filmů. Proběhne v kině Světozor, Kině 35 – Francouzském institutu, FAMU, Studiu Béla – Maďarském institutu, a také pod širým nebem v… (více)

Reklama

Reklama