Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ten chalan mi dakoho pripomenul keď rozlial u kamarátky víno na koberec :D Úsmevný príbeh dvoch mladých ľudí čo sa len tak pretĺkajú životom. prvá polovica filmu sa mi veľmi páčila, druhá už začala pokrivkávať. Jo a je pravda, že je to Veľké klišé a pri veľa dialógoch som preguľoval očami, lenže i tak to bolo milé, oddychové a romantické. Síce dosť rýchla láska na prvý pohľad ale aspoň jeho chápem. Sympatická, milá, inteligentná žena ho pozve na pohár červeného vína. Odolal by som ? Určite nie ! P.S ak sa vám to predsa len nepáčilo, môžete si pozrieť dačo takéto ... Chlastám, táram, prdím alebo potom tu máme Kradnem, kurvím sa, fetujem alebo Imagirnárny prieteľ alebo chuťovka na záver Egocentrik ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ty jejich dialogy jsou prostě boží, takové to mluvení/nemluvení, co teď jenom říct, co udělat, teď to bylo trapné, ach jo.... :D Chemie taky fungovala skvěle, až jsem z toho sama chvílemi byla nervózní za ně.. film se mi moc líbí, celkově na mě působí mile a nevinně (do určité chvíle), pak ale zabrousí do trošku větší intimity. Holt náhodně vybrané filmy jsou ty nejlepší, tenhle není výjimkou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno