Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (319)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, na ktorý sa chodí do klubu a aj to tam príde tak 10 ľudí, ktorí ale musia odchádzať nadšení. Stuck in Love má srdce aj dušu, dokáže rozosmiať, pohladiť, aj rozosmutniť. Aj keď miestami balancuje na hrane pátosu a klišé, vždy sa to podarí ustáť, aj vďaka perfektným (a sympatickým) hercom. Viac takýchto nezávislých a kvalitných kluboviek! Btw..ten Stephen King sa mohol aj ukázať, ale aj to málo stačilo:) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Občas aj ja spravím krok vedľa a zablúdim do cudzieho žáneru, no tento krát to nie je ten prípad. Po filme Love, Rosie som mal chuť si pozrieť ešte niečo s tou roztomilou Lilly Collins a trafil som do čierneho. Príbeh, rodina, problémy, herci a hlavný dôvod prečo som si to pozrel - Lilly Collins, to všetko tu do seba skvelo zapadá, príjemne plynie a pri kratšej stopáži ešte rýchlejšie ubehne. 85% - 4* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po Perks of being wallflower další zásah do černého.Formálně nemusí být Stuck in love bez chybičky,ale takhle ve své podstatě pozitivní a příjemný film,který si na nic nehraje mi dokonale sednul.Další překvapení s nečekaným společným jmenovatelem v podobě Logana Lermana.Kdo by to byl do Percyho Jacksona řekl...85% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Český neoficiální název dle Tonyho: Mrchy a spisovatelé". Roztomilejší mrchu, než Lily Collins jsem neviděl od Snídaně s Novou, pardon u Tiffanyho. A vůbec koncentrace mrch v tomhle filmu je na velmi vysoké úrovni, myslím, že to bude novodobá Bible feministek, protože jaké bitch tam předvádí Jennifer Connelly a Liana Liberato, to se jentak nevidí. Greg Kinnear hraje svého tradičně utrápeného čtyřicátníka. Špičkově mi to sedlo. 9/10 ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Následují nějaké spoilery. Vlastně docela dost spoilerů. V tom filmu je všechno - drogově závislá nezletilá, kterou se z toho snaží vysekat mladý romantik, adolescentní holka, která uvěří na lásku, máma s neléčitelným tumorem i šťastné znovushledání rodiny u vánočního oběda. Tedy zkrátka vše, co by jiným filmům vystačilo na pět dílů. Zároveň jsou postavy sympatické a tak nějak ok zahrané a k tomu popkulturní narážky, které prozrazují, že scenárista čte fakt dobré věci (Raymond Carver, Brubakerův Criminal). Výsledkem je snímek, na který se dobře kouká a efektivně brnká na city, ale při jehož sledování máte pořád vzadu v hlavě, že se někdo snaží vážně hodně urážet váš intelekt. Dostáváte totiž něco, co v balení jakože indie filmů pod sloganem "mohlo by se stát i vám" vlastně celkem přesně kopíruje pravidla hollywoodského výplachu. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama