Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (84)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Plnohodnotný výživový doplnok pre široké spektrum fanúšikov tejto roztomilej a sympatickej osôbky rýchlokvaseného pop biznisu. Dokumentárny trhák (či videokolekciu) rozhodne nečakajte, ale skôr povinnú jazdu o minulej a prítomnej Katy Perry. Celých 90 minút pôsobí nenútene, ľahko, priateľsky a bez zbytočného, prehnane emotívneho mučenia. Nech už s kariérou Katy pôjde kopec hore alebo dole, naoko fanúšik prekonvertoval na regular fan a teším sa s pribúdajúcim pretáčaním Chronových hodín na ďalšie audio-vizuálne zárezy Katheryn Elizabeth Hudson. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $25,326,071Tržby Celosvetovo $32,647,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,201,592 //počet predaných kusov 70,723Tržby za predaj DVD v USA $3,122,751 //počet predaných kusov 216,232║ Pesničky dosť dobré, škoda že samotná kamera a režisér nepredali dostatočne atmosféru s koncertov. /60%/ ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu překvapilo. Zatím jsem neriskoval pouštěním si filmového životopisu Justina Biebera nebo One Direction, ale Katy mám rád a tenhle film mě v mém názoru na ni jen utvrdil. Je neuvěřitelně sympatická a hlavně je člověk. Myslím, že natočit takový dokument s Lady Gaga, by prostě nešlo, protože i když ji mám rád, tak ona vlastně hraje roli, není jako obyčejný člověk, ale Katy je normální holka, který se splnily její sny a která řeší problémy jako každý z nás, což je tu skvěle ukázané. Naprosto mě dostal moment, kdy byla rozdrcená z rozvodu s Russelem a brečela před koncertem v Sao Paolu, brečela ještě i těsně před tím, než vyjela na pódium a během posledních sekund nahodila úsměv a hrála, že je vše v pohodě. Chápu, že nemůže brečet na pódiu, ale tenhle moment se mi líbil. Byl o tom jak moc reálný obraz se nám dostává. A NEPŘEKVAPIVĚ ČESKÁ DISTRIBUCE ZASE DOJEBALA NÁZEV, PROČ SE NEDRŽÍ JAKO SLOVÁCI PŮVODNÍHO NÁZVU? KOUSEK MNE ZNÍ MNOHEM LÉPE! ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem Katy Perry (netrsala jsem minulý týden na jejím koncertě v O2 aréně), ale její písničky nejsou špatné a často mi zvednou náladu. Dokument mě ale mile překvapil. Je evidentní, že nahoře hodně fouká. Dostat se tam je extrémně těžké, ale udržet se stojí obrovské úsilí, píli a sebeobětování. Některé záběry byly všeříkající, např. když vstupovala na jeviště v Sao Paulu. Její výraz jasně říkal: "The show must go on. The show must go on. Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile still stays on." ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Asi je zbytečné říkat, že si tento dokument nejvíce užijí fanoušci Katy Perry. Já Kate mám dost rád a její muzika mě baví. Dokáže mě rozveselit, pobavit, být příjemně ulítlá a pozitivně naladěná. A když, jsem sledoval dokument, tak mě přišlo, že taková je i ve skutečnosti. Má ráda zábavu, po letech odříkání se konečně baví a má ráda hudbu a své fanoušky. Taky se mně líbilo jakým způsobem je zachyceno její koncertování, přípravy a námaha. Dokument všechno krásně zachycuje a mně mrzí, že nejde více do hloubky a ty nejzajímavější věci jen nakousne. Hodně zajímavý dokument. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (3)

  • Snímek dostal rating PG, a to kvůli interpretováním písní s erotickým podtextem, jako jsou „I Kissed a Girl“a „Peacock“. Problematické dále bylo použití slova "shit", které ve filmu 2x zaznělo, záběry na popíjejí piva v scény, v nichž jsou vidět někteří členové štábu kouřit. (R´Hell)
  • Píseň „Wide Awake“, jejíž oficiální videoklip měl světovou premiéru 19. června 2012, byla napsána přímo pro tento dokumentární film. (R´Hell)
  • Film symbolizuje pomyslnou tečku za albem Teenage Dream, které Katy Perry vydala v srpnu roku 2010. (R´Hell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno