Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Potřebuji trochu pomasírovat bránici u depresivní práce, tož sem to pustil no ... (:-))))))))))
Už první minuty zabraly (:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zapnout umělou gravitaci v raketoplánu, co se nemá jak točit, no, budiž (:-))

Proud ionizovaných částic, že vytváří silné magnetické pole? Sem měl za to, že ten vliv je spíš opačným směrem ... A že vytlačí Merkur z oběžné dráhy? Asi to odstiňuje gravitační sílu Slunce čičotaké. Kurňa, nějaká nová kanadská fyzika asi ... Měli bychom se všichni rychle vrátit do školy, umíme úplné ...píp.

...
Kus Merkuru, co Slunce zmagnetizovalo. Doprkna, sem myslel, že neželezný šutr zmagnetizovat nejde (a Merkur teda fakt nemá ani železné jádro).
...
"Musíte přepočítat trajektorii Merkuru podle jeho magnetismu" ... "napojí se na magnetické pole Země" ...
Tývole. To je hlíííínááááááááááá (:-)))))))))) Bejt Země tak magnetická, tak by stačily nerezové hodinky na ruce a scénárista by se nezvedl ze země k počítači, aby takovou sračku napsal.
...
Stoupající šrot do luftu ... ale běží jim proud a počítadla nelítají, tak to asi působí jen na "vybrané kousky, co se Merkuru líbí" a nepůsobí to hardware, klíče, ..., ..., ... (:-))))

...
No, zatím to funguje, fakt je mi veseleji, smíchy mi tečou slzy a nudle z nosu, du se vysmrkat a dál prát s tou krutou nekanadskou pracovní realitou (.-))

Kugudaj

Kugudaj (hodnocení, recenze)

Nemôžem si pomôcť, ale bola to ohromná sranda, od scenáristickej zlátaniny až po herecké výkony hlavného hrdinu :D

bleskosvod12

bleskosvod12 (hodnocení, recenze)

Tyvole ,ten film je úplně debilní,nějací lidé tam v pohodě běžej a za nima padají meteory přesně do jejich stop no omg :D

Reklama

Reklama