foto

Andrew Airlie

  • nar. 18.9.1961 (58 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sailing Into Love (TV film)
2018 Padesát odstínů svobody
2017 A Bramble House Christmas (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Padesát odstínů šedi
2013 Kyberválka (TV film)
Příběh vražedkyně (TV film)
2012 Soudný den vánoční (TV film)
2011 50/50
Apollo 18
Pako mých snů (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Srážka planet (TV film)
2010 Dear Mr. Gacy
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
Normal
2006 Osudový dotek 2
2005 Intelligence (TV film)
2004 Divoká jízda
Jack (TV film)
Sestra i matka (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Nezvratný osud 2
2002 24 hodin
Greenmail
Sjetý (TV film)
2001 Životní jistoty
2000 Best Actress (TV film)
Láska v divočině (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
In the Blue Ground (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 Smrtící asteroid (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Milenec nebo vrah
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Skrytá posedlost (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Hard Evidence
Power of Attorney
Ski Hard
1994 Flinch
Frostfire (TV film)
Mimo podezření (TV film)
Sněhová věčnost (TV film)
Trust in Me
1993 Kdopak to mluví 3
Osudný omyl
1990 Nováček

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Atomic Monsters (S15E04)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Fargo (TV seriál)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
2015 The Fixer (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Romeo Section (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
What Could Have Been (S03E10)
Unreliable Witnesses (S03E09)
Love Is an Open Door (S03E06)
další epizody (4)
2014 Intruders (TV seriál)
There Is No End (E08)
The Crossing Place (E07)
Ave Verum Corpus (E04)
další epizody (4)
Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
Království (TV seriál)
Vazal (S01E17)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
A New Life (S01E12)
Stormfront (S01E11)
Conflicts of Interest (S01E10)
další epizody (9)
Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
Zločin (TV seriál)
Paralyzovaný (S02E03)
Můj šťastný den (S02E02)
Reflexe (S02E01)
2010 Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Retribution (E11)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
Ďáblův sluha (TV seriál)
No Reaper Left Behind (S02E09)
The Good Soil (S02E07)
I Want My Baby Back (S02E05)
další epizody (4)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Rebellion (S01E14)
další epizody (5)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
What About Blob (S01E05)
Magic (S01E04)
další epizody (5)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Než zapomenu (S01E03)
Saved (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Loď do neznáma (S03E06)
Linka života (S03E05)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Kletba (S01E08)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Osudová rána (S02E05)
další epizody (4)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
Návrat (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
Smallville (TV seriál)
Ztracená paměť (S03E19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E06)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na dovolené (S01E09)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Dítě tmy (S07E20)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Walking the Line (E03)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Zrychlené učení (S03E05)
Krajní meze (TV seriál)
Sumit (S05E13)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Sucho (S03E03)
Krajní meze (TV seriál)
Přírodní rovnováha (S04E22)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Lamentation (S01E18)
Krajní meze (TV seriál)
Proud vědomí (S03E05)
1996 Hurricanes (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
Akta X (TV seriál)
Krvavá krása (S04E06)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
1992 Odyssea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky