foto

Andrew Airlie

  • nar. 18.9.1961 (56 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Padesát odstínů šedi
2013 Kyberválka (TV film)
Příběh vražedkyně (TV film)
2012 Soudný den vánoční (TV film)
2011 Apollo 18
Pako mých snů (TV film)
Pohřešovaná (TV film)
Srážka planet (TV film)
50/50
2010 Dear Mr. Gacy
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
Normal
2006 Osudový dotek 2
2005 Intelligence (TV film)
2004 Divoká jízda
Jack (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Nezvratný osud 2
2002 Greenmail
Sjetý (TV film)
24 hodin
2001 Životní jistoty
2000 Best Actress (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Na nepřátelské půdě (TV film)
Personally Yours (TV film)
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
In the Blue Ground (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 Smrtící asteroid (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Milenec nebo vrah
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Skrytá posedlost (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Hard Evidence
Power of Attorney
Ski Hard
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Flinch
Frostfire (TV film)
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
Trust in Me
1993 Kdopak to mluví 3
Osudný omyl
1990 Nováček

TV seriály

2015 The Fixer (TV seriál)
The Romeo Section (TV seriál)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Skok do vody (S02E06)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
2012 The Killing (TV seriál)
Numb (S02E03)
My Lucky Day (S02E02)
Reflections (S02E01)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Rebellion (S01E14)
další epizody (5)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
What About Blob (S01E05)
Magic (S01E04)
další epizody (5)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Než zapomenu (S01E03)
Saved (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Bugs (S01E08)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Osudová rána (S02E05)
další epizody (4)
2004 Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
Návrat (S01E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E06)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na dovolené (S01E09)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Zrychlené učení (S03E05)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Lamentation (S01E18)
1996 Hurricanes (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Krvavá krása (S04E06)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
1992 Odyssea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace