foto

Douglas Chapman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Detektivní pečení: Záhada čokoládových sušenek (TV film)
2014 Along Came a Nanny (TV film)
Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Toxin
2012 Dawn Rider
2011 Poslední minuty na Zemi (TV film)
Proroctví zkázy (TV film)
Srážka planet (TV film)
2010 Icarus
Sejmi eso 2
2009 Díra
Strážci - Watchmen
2008 Den, kdy se zastavila Země
Mořská bestie (TV film)
Unesená
2007 Krycí jméno: Čistič
Seed
2005 Fantastická čtyřka
2001 Dark Water
1998 Future Sport (TV film)
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
1996 Zabiják

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
2016 Travelers (TV seriál)
Donner (E08)
Protocol 5 (E07)
Helios 685 (E06)
další epizody (4)
Zoo (TV seriál)
Caraquet (S02E02)
The Day of the Beast (S02E01)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
The Flash (TV seriál)
Crazy for You (S01E12)
2014 Arrow (TV seriál)
Kdo se skrývá pod kápí (S02E19)
2013 Arrow (TV seriál)
Město hrdinů (S02E01)
Huntress se vrací (S01E17)
Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
Lidé zítřka (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový den ve starém městě (S02E01)
V (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Michael (S02E18)
2004 Collector, The (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hadwin's Judgement

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace