foto

Chris Shields

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ms. Matched (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Chappie
My Life as a Dead Girl (TV film)
Padesát odstínů šedi
2014 Godzilla
Way of the Wicked
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Elysium
Podrazák (TV film)
Suddenly
2012 Kletba z temnot
Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Foreverland
Normal (TV film)
Srážka planet (TV film)
The Saints of Mt. Christopher
To the Mat (TV film)
Zrození Planety opic
2010 Comedian at The Friday, The
Pouto mlčení (TV film)
2009 Stan Helsing
Vánoční výlet
2008 Free Style
Kód smrti
Návrat minulosti (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Plácek 3
Přehlížený
Žena v utajení (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Eva a rok ohnivého koně
Nelítostná rasa

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
We Will Rise (S04E06)
The Tinder Box (S04E05)
další epizody (4)
Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
Visiting Hours (S05E09)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
iZombie (TV seriál)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
Method Head (S02E10)
Městečko Pines (TV seriál)
Time Will Tell (S02E07)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)
Městečko Pines (TV seriál)
Choices (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Long Into an Abyss (S02E07)
další epizody (4)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Halo 4 - film (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pod kůží (S01E12)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Nesmrtelnost (S03E13)
2010 Změna je život (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Devil You Know (S05E20)
2009 Caprica (TV seriál)
V (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
Nový den ve starém městě (S02E01)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Hnutí odporu (S02E04)
Postřelen (S02E03)
Údolí temnoty (S02E02)
další epizody (4)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Úmluva (S08E08)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace