foto

Chris Shields

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Love on the Slopes (TV film)
2016 Ms. Matched (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Chappie
My Life as a Dead Girl (TV film)
Padesát odstínů šedi
2014 Godzilla
Way of the Wicked
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Elysium
Podrazák (TV film)
Suddenly
2012 Kletba z temnot
Světluškou na 90 dní (TV film)
2011 Foreverland
Normal (TV film)
Srážka planet (TV film)
The Saints of Mt. Christopher
To the Mat (TV film)
Zrození Planety opic
2010 Comedian at The Friday, The
Pouto mlčení (TV film)
2009 Stan Helsing
Vánoční výlet
2008 Free Style
Kód smrti
Návrat minulosti (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Plácek 3
Přehlížený
Žena v utajení (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Eva a rok ohnivého koně
Nelítostná rasa

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
The Lubbock Lights (S01E03)
The Flash (TV seriál)
Time Bomb (S05E17)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Christmas Wishlist (S01E10)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #149: Don't Eat the Yellow Snow (S05E02)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
Ghost (E09)
The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
We Will Rise (S04E06)
The Tinder Box (S04E05)
další epizody (4)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
Návštěvní hodiny (S05E09)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
Městečko Pines (TV seriál)
Time Will Tell (S02E07)
iZombie (TV seriál)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
Method Head (S02E10)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Choices (S01E06)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Takes One to Know One (E03)
UnREAL (TV seriál)
Mother (S01E03)
iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Long Into an Abyss (S02E07)
další epizody (4)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pod kůží (S01E12)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Bound (E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
Nesmrtelnost (S03E13)
Smallville (TV seriál)
Důvěra (S10E12)
2010 Změna je život (TV seriál)
Love Unexpected (S01E13)
Caprica (TV seriál)
The Imperfections of Memory (E07)
V (TV seriál)
Welcome to the War (S01E05)
Lovci duchů (TV seriál)
The Devil You Know (S05E20)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
Nový den ve starém městě (S02E01)
Ďáblův sluha (TV seriál)
My Brother's Reaper (S02E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesby utržené ze řetězu (S05E07)
2006 Saved (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Dozvuky (S06E06)
Zúčtování (S05E12)
Přepadení (S05E11)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Hnutí odporu (S02E04)
Postřelen (S02E03)
Údolí temnoty (S02E02)
další epizody (4)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Úmluva (S08E08)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Haunted (S01E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace