foto

Juan Riedinger

  • nar. 27.2.1981 (39 let)
    Banff, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Drawing Home
Krvavé písky
2015 Excess Flesh
Odplata
Zkrocení koně
2014 Alice D
Hastings Street
2013 An Incident in San Ysidro
Mop King
2012 Havana 57
Like a Tree in Which There Are Three Black Birds
2011 Grave Encounters
2008 Ace of Hearts
Den, kdy se zastavila Země
2007 Luna: Spirit of the Whale (TV film)
Vetřelci vs. Predátor 2
Zero Hour
2006 The Entrance
Černé Vánoce

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Code of Conduct (S11E22)
2019 Drápy (TV seriál)
What Is Happening to America (S03E08)
Chicken P***Y (S03E07)
Zaddy Was A Rolling Stone (S03E05)
další epizody (6)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 66: „Mandarinka“ (S04E09)
Kapitola 64: „Ledová bouře“ (S04E07)
Kapitola 63: „Dědictví“ (S04E06)
další epizody (6)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Letty Raines, in the Mansion, With the Gun (S02E10)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
Stay Beautiful (S02E08)
další epizody (8)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
2016 Zoo (TV seriál)
Medůza (S02E06)
Motiv (TV seriál)
Přirozený výběr (S04E11)
2015 Narcos (TV seriál)
Palác v plamenech (S01E04)
Stále stejní lidé (S01E03)
Meč Simóna Bolívara (S01E02)
další epizody (4)
The Romeo Section (TV seriál)
2013 V utajení (TV seriál)
I've Been Waiting for You (S04E08)
2012 Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Two Richards (S01E05)
Svatyně (TV seriál)
Normandie (S03E17)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Narušení (S05E11)
2009 Smallville (TV seriál)
Stiletto (S08E19)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Světla, kamera, vražda (S02E13)
2007 Bionická žena (TV seriál)
The Education of Jaime Sommers (E05)
Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked

Producentská filmografie

Filmy

2019 A Snake Marked

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky