Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí film není mrtvý a právě snímek „Wer“ to ukazuje v tom nejlepším možném světle. Příběh není zbytečně jednoduchý, děje se toho dost, aby vás to zajímalo po celou dobu. Navíc se tvůrci nebáli jít do trochu drsnějších efektů a to většinou bez přítomnosti digitálních triků. Tohle je něco, co se hodně oceňuje. Ono i to podání vlkodlaka je zde celkem nové. Velmi milé překvapení, které bych od žánrového filmu nečekal. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že jsem dlouho neviděl žádný film o vlkodlacích. Tak jsem si nějaké našel, od roku 2000, neměl jsem chuť na nějaký starší, který má efekty jako TV game. Jenže všechny měly žánr komedie. Až na Wer, tak jsem si to stáhl a nelitoval jsem. Na tomhle filmu se mi snad všechno líbilo - mrazivá atmosféra, příběh, dokonce i FF. Jen vlkodlaci by mohli dostat nějaký update, aby vypadali více jako vlci, než lidi. Alespoň na imdb to má obstojnějších 6.3. Za mě 90%. Strašidelnost 1/4 Brutalita 1/4 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U vlkodlačích filmů už asi nejde moc vymyslet Co, ale s tím JAK se, zdá se, ještě dá něco udělat. První půlka filmu, tvářící se jako neobyčejně obyčejné soudně-kriminální drama je právě tím povedeným krokem. Snad i proto, že tušíte, že víte, že jen u toho nezůstane, to má hodně silnou atmosféru a musím říct, že mě z té stále ještě realistické části dost mrazilo. Pak se pravda projeví naplno, dojde k pár povedeným scénám, jimž digitální provedení neškodí zase až tak moc, jak by se zdálo, Trošku to filmu ale pokazí zbrkle akční závěr, který to celé (s)hodí do ranku tuctových levných sračiček poslední doby. Což je trošku škoda. Ale film, už pro vcelku příjemné a pestré herecké obsazení, rozhodně stojí za pozornost. Tomu WER! 3,5* ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr co neurazí ale v žádném případě ani nenadchne. Chlapík co hraje vlkodlaka je fakt habán ale asi díky malému rozpočtu nečekejte žádnou proměnu...Prostě má háro, vousy a trošku si pohráli s chrupem max dostal kontaktní čočky a umělé nehty. To je vše. Atmosféra nám také moc nehoustne přitom občas to má dobrej náběh ale prostě mě to nedokázalo chytnout. Závěrečná dvacetiminutovka je rozhodně nejpovedenější a dotáhla film ke třetí hvězdě. Na jedno shlédnutí je to úplně v pohodě ale asi se k tomu moc vracet nebudete. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Konečně film o vlkodlacích, co ukazuje víc než jen namakaný prsa a divoké pohledy do kamery. Postavy mi tedy k srdci nijak zvlášť nepřirostly, ale když přijde na přeměnu, tak jsou scény v uzavřených prostorách ty nejlepší. Na druhou stranu mi vadil ten dokumentární styl a hlavně - a to především - mě vytáčela ta ruční kamera!!! Mohl by zas někdo natočit horor bez ruční kamery, prosím? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama