Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinka je napadnutá pri kempovaní a pri útoku to vyzeralo na zviera ale matka vypovedala že to bol človek.Netrvalo dlho a jedného muža obvinili a začala ho obhajovať právnička.Začala pátrať po pravde,lebo jej sa nezdalo,že to spravil práve obvinený. Ked ho bola navštíviť,sa tam strhla totálne pre mňa nepochopená situácia,obvinený akože napadol právničku a bola plná miestnosť policajtov ale vtrhol tam jej spoločník ktorý išiel ju išiel brániť a v tej chvíli to pripadalo nelogické,nedomyslené a aj divné len takýchto nedomyslených scén je tu veľa.Keď prezerali zohavené telo v márnici,urobilo to na mňa dojem,lebo to bolo dobre na snímané a hlavne do detailov ukázané.Dve scénky boli riadne rýchle,krvavé a mali silné vlkodlácke grády.Ale aj tak sa nemôžem ubrániť silno chaotickému dojmu z tohoto filmu.Lebo neviem o tom,že by bol vlkodlak nesmrtelný. Toľko krát dostal guľkou do tela a on si veselo likvidoval ďalších policajtov. Tento film by bol parádny,keby jeho celkové spracovanie,bolo schopnejšie,domyslenejšie a držalo sa viacej logiky ako nezmyslov.Tento film je pre Mac jeden z najrozporuplnejších filmov,aké som kedy videl.Páčila sa mi tá drsnosť,efektné zabíjanie a zaujímavý príbeh. Ale štvala ma nesmrteľnosť hlavného záporaka,veľa nelogickosti okolo scen a bezzubosť polície. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

No, škoda. Příběh ujde, to film ustojí. Zvrat taky dobrý. Vlkodlak za mě výbornej a jedna dokonalá (i když pár vteřinová) scéna - pole - běh - vrtulník - hudba. Co se ale vážně nepovedlo jsou naprosto idiotský, zbytečný a otravný lekací scény jak přes kopírák, hodně nelogičností ( obhájkyně a její kámoši si jdou s policií kam se jim zachce a ještě jim kecaj do práce - to jako fakt ? ). Akční scény a střih bída i pro oko obyčejnýho diváka. Jako celek to nedrží , ale jsou tu v menší míře věci povedené, díky kterým se na film podívat vyplatí. 4/10 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní překvapení jako blázen!Nejdřív mě vyděsilo hodnocení, ale to už u hororů a vlastně pomalu už u žádnýho filmu tady nejde brát ani orientačně natož vážně, jelikož ovce jsou schopný sračkám jako Insurgent a podobně pálit skoro 70% a to je na vykuchání a zavěšení na hák.Nejdřív to na mě působilo strašně lacině a bál jsem se, do čeho jsem se to zase uvrtal, ale nedejte na mizernou kameru (kameraman by potřeboval vypenetrovat granátem) a když překousnete mizerný snímání, dočkáte se pořádný a poměrně efektivní vykosovačky, jejíž první půlku obstará solidní krimi vyšetřovaní a druhou půlku nekončící masakr.Kdyby nebyl střihač kokot na entou a tvůrce sehnal kameramana co netočil víc jak svatbu svojí sestry, kdyby si tímhle tvůrci sami nepodkopali židličku, mohl být Wer opravdu výtečným hororem protože nápady, dynamickou akcí a svéráznou brutalitou nešetří.Tohle mohlo být neskutečně skvělé, veliká škoda, že kvůli technickým pitomostem a mizernýmu střihači to je jen hodně dobré...60%. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že jsem dlouho neviděl žádný film o vlkodlacích. Tak jsem si nějaké našel, od roku 2000, neměl jsem chuť na nějaký starší, který má efekty jako TV game. Jenže všechny měly žánr komedie. Až na Wer, tak jsem si to stáhl a nelitoval jsem. Na tomhle filmu se mi snad všechno líbilo - mrazivá atmosféra, příběh, dokonce i FF. Jen vlkodlaci by mohli dostat nějaký update, aby vypadali více jako vlci, než lidi. Alespoň na imdb to má obstojnějších 6.3. Za mě 90%. Strašidelnost 1/4 Brutalita 1/4 ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé. Síce prelínanie do FF mi veľmi v tomto prípade nesedelo a miestami mi aj "normálny" obraz prišiel dosť rozklepaný, ale budiš. Wer je v podstate novodobým pohľadom na vlčieho muža, ktorý vcelku vyzerá ako človek a jediné čím sa líšie je NADMERNÉ ochlpenie, veľkosť, rýchlosť a sila. Tento pohľad nepokladám za mínus, hoci na mužovi nebolo nič desivé a krvavé scény tiež neboli nič extra. Čo ma mrzí je, že sa film sústreďuje skôr na advokátku a priebeh vyšetrovania - tým mi to pripadá viac ako krimi pátranie - skôr by ma zaujímal pohľad práve na vlčieho muža, jeho život a podobne. Beriem, že tvorcovia to chceli poňať z iného pohľadu, ale na mňa to nejak výnimočne nepôsobilo. Najviac, s čím som však v tomto prípade spokojná je, že som sa pri Wer nenudila. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama