foto

Sebastian Roché

  • nar. 4.8.1964 (53 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sebastian Roche (nar. 4.8. 1964) je francouzský herec. Roche se narodil v Paříži. Mluví plynně čtyřmi jazyky:. anglicky, francouzsky, španělsky a italsky. Jako dospívající žil šest let na plachetnici se svou rodinou, cestoval z Francie do Středomoří, Afriky, Jižní Ameriky a Karibiku. Je absolventem prestižní Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique v Paříži.

Po absolvování konzervatoře v roce 1989, začal pracovat pro francouzské divadlo, film a televizi s takovými herci, jako Michel Serrault, Isabelle Huppert a Beatrice Dalle. V roce 1992 se přestěhoval do USA. Působil v divadle s Al Pacino, Julie Taymor a Mark Lamos, atd.

Byl ženatý s herečkou Vera Farmiga 1997 - 2005. Nyní žije v Los Angeles.

ArNEtis

Herecká filmografie

Filmy

2017 Negative
We Love You, Sally Carmichael!
2014 Mezi náhrobními kameny
Phantom Halo
2013 Wer
2012 Čivava z Beverly Hills 3
Nepřítel pod ochranou
Souboj bájných tvorů (TV film)
2011 Tintinova dobrodružství
2009 Slzy radosti
2007 Beowulf
New York City Serenade
What We Do Is Secret
2006 Jmenovec
2005 Seagull
Sorry, Haters
2004 Zeměmoří (TV film)
2002 Never Get Outta the Boat
Odyssey 5 (TV film)
2001 Přístav (TV film)
15 minut
2000 Baby (TV film)
Generál (TV film)
1999 Ponorka Hunley (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Přímo do srdce
1997 Peacemaker
1995 Loungers
1993 Household Saints
1992 Poslední Mohykán
1990 Vengeance d'une femme, La
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Queue de la comète, La

TV seriály

2017 The Originals (TV seriál)
I Hear You Knocking (S04E05)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (6)
2015 The Originals (TV seriál)
Night Has a Thousand Eyes (S02E18)
They All Asked for You (S02E15)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Probuď v sobě draka (S04E15)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
Red Door (S02E05)
Live and Let Die (S02E04)
další epizody (10)
2013 The Originals (TV seriál)
Always and Forever (S01E01)
2012 Skandál (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Cat and Mouse (S01E18)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Knew Too Much (S06E22)
Let It Bleed (S06E21)
My Heart Will Go On (S06E17)
další epizody (4)
2010 Vamped Out (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
Kufřík (S03E02)
Peterova cesta (S02E21)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Appointment in Samarra (S06E11)
The Third Man (S06E03)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S07E14)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
1997 LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1997 Roar: The Making of (TV film)

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace