foto

Sebastian Roché

  • nar. 4.8.1964 (56 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Sebastian Roche (nar. 4.8. 1964) je francouzský herec. Roche se narodil v Paříži. Mluví plynně čtyřmi jazyky:. anglicky, francouzsky, španělsky a italsky. Jako dospívající žil šest let na plachetnici se svou rodinou, cestoval z Francie do Středomoří, Afriky, Jižní Ameriky a Karibiku. Je absolventem prestižní Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique v Paříži.

Po absolvování konzervatoře v roce 1989, začal pracovat pro francouzské divadlo, film a televizi s takovými herci, jako Michel Serrault, Isabelle Huppert a Beatrice Dalle. V roce 1992 se přestěhoval do USA. Působil v divadle s Al Pacino, Julie Taymor a Mark Lamos, atd.

Byl ženatý s herečkou Vera Farmiga 1997 - 2005. Nyní žije v Los Angeles.

ArNEtis

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tides
2019 6 underground: Tajné operace
2017 Negativ
We Love You, Sally Carmichael!
2015 Black Knight Decoded
2014 In Lieu of Flowers: The Final Days of Michael Hastings
Mezi náhrobními kameny
Phantom Halo
2013 Wer
2012 Nepřítel pod ochranou
Souboj bájných tvorů (TV film)
Čivava z Beverly Hills 3
2011 Tintinova dobrodružství
2009 Slzy radosti
2007 Beowulf
New York City Serenade
What We Do Is Secret
2006 Jmenovec
2005 Seagull
Sorry, Haters
2004 Zeměmoří (TV film)
2002 Never Get Outta the Boat
2001 15 minut
Přístav (TV film)
2000 Baby (TV film)
Generál (TV film)
1999 Ponorka Hunley (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Přímo do srdce
1997 Peacemaker
1995 Loungers
1993 Household Saints
1992 Poslední Mohykán
1990 La vengeance d'une femme
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Queue de la comète, La

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
Grinning from Ear to Ear (S01E14)
Take Your Choice (S01E12)
How Queer Everything Is Today! (S01E10)
MacGyver (TV seriál)
Thief + Painting + Auction + Viro-486 + Justice (S05E02)
2019 Batwoman (TV seriál)
A Mad Tea-Party (S01E08)
Strange Angel (TV seriál)
The Tower (S02E06)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S02E08)
Kapitola pátá (S02E05)
Kapitola třetí (S02E03)
další epizody (5)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Now More Than Ever, We Care About You (S03E01)
The Originals (TV seriál)
When The Saints Go Marching In (S05E13)
2017 Valor (TV seriál)
Blurred Lines (E07)
The Originals (TV seriál)
I Hear You Knocking (S04E05)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (5)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (6)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Drahokam v koruně (S11E21)
2015 The Originals (TV seriál)
Night Has a Thousand Eyes (S02E18)
They All Asked for You (S02E15)
Gonna Set Your Flag on Fire (S02E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Probuď v sobě draka (S04E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Otevřená mysl (S07E07)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
Red Door (S02E05)
Live and Let Die (S02E04)
další epizody (10)
Skandál (TV seriál)
Flesh and Blood (S03E17)
The Fluffer (S03E16)
2013 The Originals (TV seriál)
Always and Forever (S01E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Things Unseen (S07E10)
2012 Grimm (TV seriál)
Cat and Mouse (S01E18)
Vzpomínky (TV seriál)
Heartbreak (S01E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Muž, který věděl příliš mnoho (S06E22)
Až na krev (S06E21)
Mé srdce bude bít dál (S06E17)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lauren (S06E18)
Valhalla (S06E17)
Skok na konec (S06E16)
2010 Vamped Out (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
Kufřík (S03E02)
Peterova cesta (S02E21)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S06E11)
Ten třetí (S06E03)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
Mentalista (TV seriál)
Namalováno rudou (S01E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S07E14)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Zeď (S01E13)
2005 Alias (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
Čarodějky (TV seriál)
Nový učitel (S07E14)
2003 Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)
Rage (E18)
Half-Life (E17)
další epizody (6)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Trouble with Harry (E12)
Dark at the End of the Tunnel (E11)
další epizody (13)
1999 Zákon a pořádek (TV seriál)
Patsy (S10E07)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Želva a zajíc (S01E09)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1993 Zákon a pořádek (TV seriál)
Discord (S04E03)
1990 Nouvelles de Marcel Aymé (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1997 Roar: The Making of (TV film)

Host

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce