foto

Stephanie Lemelin

  • nar. 29.6.1979 (38 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Boy
2015 Slečna na hlídání (TV film)
2013 Nejlepší kamarádky
The Republic of Two
Wer
2012 Absolutní strach
Moje letní prázdniny
2011 Number Nine
Twinkle Toes
2010 Limbo Lounge
Poslední přístav
2009 Bunker Hill (TV film)
2008 Good Behavior (TV film)
Thirst: Blood War, The
2006 Dirtbags (TV film)
Paličatý všeuměl
2005 40 let panic
2004 Tyranosarie (TV film)
2003 Titletown (TV film)
2002 Funkhousers, The (TV film)
2001 Late Summer

TV seriály

2014 Math Bites (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Cheater of the Pack (S04E06)
Pack It Up, Pack It In (S04E05)
2013 Satisfaction (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
$#*! My Dad Says (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
The Mullets (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace