foto

Stephanie Lemelin

  • nar. 29.6.1979 (41 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extra School
2016 The Boy
2015 Magic Children Doing Things (TV film)
Slečna na hlídání (TV film)
2013 Nejlepší kamarádky
The Republic of Two
Wer
2012 Absolutní strach
Moje letní prázdniny
2011 Number Nine
Twinkle Toes
2010 Limbo Lounge
Poslední přístav
2009 Bunker Hill (TV film)
2008 Good Behavior (TV film)
The Thirst: Blood War
2006 Dirtbags (TV film)
Paličatý všeuměl
2005 40 let panic
2004 Tyranosarie (TV film)
2003 Titletown (TV film)
2002 Funkhousers, The (TV film)
2001 Late Summer

TV seriály

2020 Herveyho děvčata – napořád! (TV seriál)
Harvey Endings, Part 1 / Harvey Endings, Part 2 (S04E13)
Harvily Ever After / Let It Zo (S04E12)
Scare Bud / All Harvey's Eve (S04E11)
další epizody (13)
2019 Herveyho děvčata – napořád! (TV seriál)
A Butter Tomorrow / Days of Future Presents (S03E13)
The Future Is Frufru / Harverado (S03E12)
A Tale of Three Kiddies / Austland City Limits (S03E11)
další epizody (26)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Monsters (S03E06)
iZombie (TV seriál)
Dot Zom (S05E04)
Young Justice (TV seriál)
Private Security (S03E04)
Eminent Threat (S03E03)
Royal We (S03E02)
další epizody (4)
2018 Herveyho děvčata – napořád! (TV seriál)
Pretty in Pinkeye / The Monsters Are Due on Harvey Street (S01E13)
Clinging in the Rain / Raccoon Hoarder Picture Show (S01E12)
Elder Skelter / A More Perfect Reunion (S01E11)
další epizody (13)
Příbuzní navždy (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
2014 Math Bites (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Cheater of the Pack (S04E06)
Pack It Up, Pack It In (S04E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Stránka nenalezena (S11E20)
2013 Satisfaction (TV seriál)
Muži sobě (TV seriál)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt komika (S08E08)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Au Pair (S03E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Oliviina volba (S05E17)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Co se stalo, je minulost (S02E15)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Ringer (S05E21)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zabiják (S06E14)
2005 Closer (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 Run of the House (TV seriál)
The Mullets (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)