Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních minut jsem byl přesvědčený, že budu sledovat další „found footage“, tentokrát s kriminální zápletkou. Moc informací jsem o filmu dopředu neměl a tak jsem byl zvědavý, jakýmže směrem se film bude vyvíjet dále. Zmasakrování rodiny slibovalo solidní podívanou a hlavní hrdinka taky nebyla k zahození. Jenže jakmile se začala postupně rozplétat hlavní zápletka, atmosféra místy dost kolísala. Zdlouhavé vyšetřování, záznamy kamer a výslechy totiž trvali na můj vkus zbytečně dlouho a prvotní nadšení začalo pozvolna vyprchávat. Pomalu jsem začal mít strach, že celý film bude jenom o nudném žvanění, ale v koutku duše jsem tajně doufal, že Talan Gwynek tu ještě dostane prostor pro svůj příběh. Sice tomu bylo nakonec trochu jinak, ale tenhle chlapík s divoškou visáží mi byl setsakramentsky sympatický. Bohužel se tvůrci na můj vkus odvázali až moc. Masakr v nemocnici či následné vybíjení policistů ještě ušlo, ale z toho co následovalo, se mi jen protáčely panenky. Jako lusknutím prstů se film změnil v akční naháněnou plnou zběsilého střihu a roztřepané kamery. Presentovaný guláš byl tak zmatený, že jsem dostal několikrát chuť to vypnout. Wer je typickým příkladem, jak se dá pohřbít docela zajímavý nápad. 50% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr co neurazí ale v žádném případě ani nenadchne. Chlapík co hraje vlkodlaka je fakt habán ale asi díky malému rozpočtu nečekejte žádnou proměnu...Prostě má háro, vousy a trošku si pohráli s chrupem max dostal kontaktní čočky a umělé nehty. To je vše. Atmosféra nám také moc nehoustne přitom občas to má dobrej náběh ale prostě mě to nedokázalo chytnout. Závěrečná dvacetiminutovka je rozhodně nejpovedenější a dotáhla film ke třetí hvězdě. Na jedno shlédnutí je to úplně v pohodě ale asi se k tomu moc vracet nebudete. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Samotné pátranie po pravde, kto vlastne napadol a zmasakroval kempujúcu rodinku z Ameriky by mohlo byť celkom zaujímavé, keby celkový dojem nekazila stupidita obhajkyne domnelého zabijáka. Miestami ma jej postava v štýle "ja hrdina, ja pravda..." až iritovala. Navyše je tu príliš veľa scénok, ktoré vlastne len kopírujú všeobecné hororové klišé a tisíc krát obohranú súslednosť udalostí. Koniec sa síce tento dojem snažil napraviť väčšou porciou napätia a akcie, ale nebolo zase toho toľko, aby som dokázal preglgnúť predchádzajúcu kakačku. Len podpriemerné. 40/100 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Haulink da wervolf, haulink on da můn a wyšperink in darkes in maj bady blady kůl" Neotřele natočený snímek, míchající FF záběry s dokumentární kamerou, nabízí pohled do vyšetřovaní neobvyklého případu brutální vraždy mladé rodiny. Příběh nás zavede do Francie, do okolí města Lyon, kde sami brzy přijdeme na stopu čehosi nekalého. Jak už název napovídá, nejedná se o životopis Jana Wericha, nýbrž o důstojné oživení vlkodlačí legendy. První polovina je celkem solidně odvyprávěný příběh, rovněž i řádění Wericha, pardon, wervolfa, stojí za to, nicméně, děsivost je prakticky nulová a strhující finále nemá vůbec žádný drajv, takže klidně mohlo jít o příběh výše zmíněné legendy české kinematografie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obhajkyňa Kathrin Moore je postavená do úlohy obhajcu podivného muža žijúceho vo Francúzskych horách, ktorý je obvinený z vraždy otca so synom rodiny Porterových. Jediný kto útok prežil je matka, ktorá skončila v nemocnici v ťažkom psychickom stave a vážnymi poraneniami. Po prebratí podáva opis útočníka, ktorý je však diametrálne odlišný, ako skupinka obhajcov, či samotných vyšetrovateľov miestnej polície očakávala. Obrovská zarastená postava, veľké ruky s nechtami ako britva. Odstupom času sa tak vynára otázka, je obvinený muž skutočne útočníkom z osudnej noci? William "Tell", pardon Bell, a jeho nevýrazné snímky na po druhé. Musím uznať, že talent má. V oboch hororoch, ktoré som od neho videl, sa dá nájsť niečo pozitívne, od čoho by sa dalo odraziť, ale bohužiaľ, akoby nevedel dotiahnuť veci do konca. Pekné gore na mŕtvolách už vidíme aj v seriály Kosti. Je pravdou, že zhruba od 50 min. sa "Wer" pomerne slušne rozbehne, a je dostatočne akčným snímkom, no na horor je toho akosi málo. Každopádne, nenudil som sa a neľutujem, že som si tento film pustil – 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama