Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No chtěl jsem na to jít do kina, ale bych byl podobně zklamanej jako z Annabelle. Tyhle dva filmy 2014 se fakt sešly. Jedno plus za tu zrzku, která svým úsměvem dokázala upoutat. Druhá věc je, že ten příběh není úplně lacinej, ono se nad tím ke konci dalo i pěkně zauvažovat, aby to pasovalo. Ale po tý rádoby děsivý stránce to krachlo. Bylo tam všehovšudy tak 3 ucházející scény, a to včetně tý úplně první. A to je na takovejhle film poměrně málo. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že rok 2014 je jedním z nejslabších roků pro hororový žánr a tahle ''úžasná'' Jessabelle to celé podtrhuje. Nuda, nuda a ještě jednou nuda .... strach žádný, jenom děj si plyne jako voda. Nesmyslná pointa. Film, který ničím nepřekvapí (solidní je tak max scéna ve vaně - jenže ta už byla ukázána v traileru ). Je mi smutno ..... jak se může tahle nudná hovadina dostat do kina. A finální rozuzlení není tak uspokojivé. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jessabelle“ je další produkt moderního hororového průmyslu, který má nápad, ale není dotažený do konce. Je to prostě jen zábava, která svou nedokonalost ukazuje i s polední scénou, která není ničím jiným než tím, aby se tvůrci zalíbili a mrkli na diváky. Není to proto, že by se chtěli divákům odvděčit, ale prostě jen proto, že už nevěděli coby. Špatný film, který v podstatě nemá hororové momenty. A pokud, tak jen kopíruje jiné. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Jako expert na žánr horor jsem při své osobní filmové inventuře musel shlédnout i tento horor. Vůbec v ničem se neliší od desítek podobných nekvalitních filmů, které jsou v tomto žánru ročně točeny. Máme tady tradiční šablonu. Sympatická mladá žena, starý opuštěný dům, ve kterém straší a mládenec, který je do hlavní hrdinky zamilovaný. V televizi neurazí, ale do kina rozhodně snímek nepatří. Chválím dobrý, neokoukaný nápad umístit hlavní hrdinku na kolečkové křeslo a v této úrovní pro mě televizních hororů přijatelnou pointu. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No teda to byl zážitek. Horor je v kopru. No což o to tohle není žádná novinka, ale občas se aspoň objeví nějakej ten jakž takž solidní žánrovej kousek kterej ještě udrží určitej standart, ale hned vzápětí se objeví skvost kterej mě zase přesvědčí, že se všechno potápí na dno. No a tohle je absolutní dno. Už trailer vypadal vskutku děsivě (ironie) ale že to bude až taková příšernost to jsem nečekal. A takovouhle trapárnu jako cpou do kin?! No jsem rád, že tentokrát bez mojí účasti. Fakt nevím kdo by na tohle dobrovolně šel, protože tohle je bezkonkurenční sranec roku. Tak třeba nedávno jsem byl na Annabelle a netvrdím, že to byla nějaká pecka, ale aspoň tam byli dobře zvládnutý ty lekačky a různý wow momenty. Tady nebylo vůbec nic. Můžeme samozřejmě vést dlouhou debatu na téma do jaký míry u podobnýho duchařskýho filmu ovlivňuje jeho hodnocení atmosféra kina, ale myslím si, že tomuhle by ani kino nepomohlo. Nejenom, že to není děsivý, ale ono je to totálně stupidní. Místy to fakt působí jako nějaká parodie. Normálně po tý scéně ve vaně jsem fakt myslel, že to vypnu. No přežil jsem to. Takže díky za totální wtf zážitek a raději už nikdy víc.5% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)
  • Ve scéně, kdy Jessie (Sarah Snook) a Preston (Mark Webber) jedou na lodi přes zátoku, můžeme na lodi vidět NC. To znamená, že loď je z vod Severní Karolíny. (Johnny.ARN)
  • Jessabellin náhrobek byl vyroben z masivního betonu, vážil 40 liber a po natočení filmu ho odkoupil sběratel v severozápadním Pacifiku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama