Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Art-Film 2012 Nemal som čo na práci, tak som sa náhodne vybral na tento film bez toho aby som o ňom niečo vedel. Dobre som spravil... Teddy Bear je pre mňa jeden z najlepších filmov tohtoročného festivalu, Dennis je pre svoju dobrotu využívaný matkou, ktorá mala byť dávno zavretá v cvokhause, nedovolí mu nájsť si ženu, kontroluje ho ako keby má dvanásť a psychicky ho šikanuje. Matka roka. Výborná zápletka, vtip a aj klimax, čo viac by ste chceli od filmu, ktorý pre vás neexistoval. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Reklama

Tessie 

všechny recenze uživatele

Takový velký mazlík pod vlivem takové malinké a drobné maminky, která mě během filmu tolikrát naštvala, že jsem ráda, že si takový velký kluk konečně uvědomil, čím chce být, až bude velký. Spokojeným partnerem bez dohledu své hysterické a praštěné citové vydíračky. Ten příběh si mne pěkně omotal kolem prstu a tak rychle to uteklo.. Moc pěkná podívaná na svalouše lovícího Asiatky.. Nebo spíš loveného..? :) ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Mazel klame tělem téměř až do samotného závěru. Celou dobu jsem přemýšlel, zda je vše jen podívaná na efekt, kde absence nápadu a děje je doháněna uměle přeháněnými protiklady. A zda Kold je tak výborný minimalistický herec a nebo jen režisér věděl, že by jakýkoliv pokus o projev byl průšvih. Trochu mne překvapují zdejší komentáře o jemné duši atp. Vy jste z těch 5 pěti vět a jednoho stálého "psího" pohledu se opravdu o Denisovi něco dozvěděli? Až decentně vyhrocený konec, díky kterému se postava Denise musela konečně trochu projevit, mi pomohl najít si k hlavnímu hrdinovi cestu a přehodnotit to, co jsem si předchozí hodinu myslel. Hodně vydřené čtyři hvězdy, ale ty boule místo krku mi nedají spát hodně dlouho... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Láska sebecká podľa mňa nie je láska. Ani tá materská. A tak chovanie "Mackovej" mamy nedokážem pochopiť. Nechce predsa pre svoje dieťa len to najlepšie? Nie, ona ho chce iba pre seba. Ale ona je tu vlastne iba na to, aby sme dokázali hlavnej postave ešte viac držať palce pri ceste za svojim šťastím a chápať jeho mamu ako jednu z prekážok v naratíve. Inak film je veľmi milý, Dennisa som nepovažoval za prostoduchú bytosť, ale za citlivého človeka, ktorý nie je schopný urobiť nič proti svojmu naturelu. Film tak trochu chápem ako zrkadlo kvázi drsného prejavu všetkých kvázi drsňákov, pretože každý má v sebe trochu toho Dennisa. Ja sa k tomu verejne priznávam. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)
  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)

Reklama

Reklama