Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Zase takové hovno to nebylo, aby to mělo 38 procent, to se docela divím. Jasné, je to parodická komedie, takže nic zvláštně výjmečného ale na to si to ani nehraje a to je jedině dobře. Některé scénky jsou vyloženě trapné ale u některých se naopak smějete jak dábel. Jo, dokázalo to pobavit a o tom komedie je. 3 hvězdy jsou z mého pohledu hodně férové hodnocení. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer často balancují se svými parodiemi na hranici vkusu a trapnosti. U Starving Games to překvapivě až takový provar není, ačkoliv i tady se vyskytuje v menších dávkách fekální humor. Scénaristé zparodovali snad celý scénář prvního dílu HG a nutno přiznat, že několik scének se opravdu povedlo a když postupně přišli na scénu Gandalf, Expendables nebo Avengers, tak bylo o druhé hvězdě v hodnocení definitivně rozhodnuto. Škoda jen, že pánové tvůrci sráží kvalitu svých děl pořád stejnými přešlapy. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Paródie celkom môžem, obzvlášť keď sa týkajú filmov, ktoré moc nemusím - tak vtedy to človek berie všetko s humorom. Toto však bola paródia na preslávený film The Hunger Games, ktorý mám veľmi veľmi rád. Takže to potom človek aj úplne inak berie, ale napokon to nebola až taká úplná tragédia. Bohužiaľ, opäť to prehnali tými kadejakými nechutnými scénkami, množstvom nezmyselných vsuviek, ktoré boli nesmierne trápne, plus fekálny a kadejaký nechutný "humor" tiež moc nepridali na kvalite. Ale napriek tomu všetkému sa tu vyskytlo aj kopu vydarených scénok priamo parodujúce pôvodné scény z Hunger Games, a fakt sa na tom dalo aj zasmiať (dokonca viac ako som čakal), takže aspoň za 3* to stálo. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Bylo tam pár dobrých momentů. "Can'tmiss." "Vyzrazuje zápletky filmů, aniž by je označil slovem spoiler." "Abby z centra", Zmínili Survivora, to znamená automaticky jedna hvězda navíc. Fakáč byl dobrej, Angry Birds taky. Taylor Swift, automaticky druhá hvězda. Shield, hvězda třetí. Ne, nejsem objektivní. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše se mi zdálo takové strašně nedotažené. Když už nechám maskéry, aby se srali s tím, že tu máme kompletní seskupení Expendables a fajn pětici(nebo kolik jich bylo) Avangers, tak proč jim dám dohromady asi 4 minuty na plátně a do zbytku stopáže narvu to ostatní, co je totálně trapné a neustále se opakující? Samotné Hunger Games jsou parodií na film. A takové věci se parodují blbě. Asi 2x během stopáže se mi zvednul koutek. Přestože mám podobně trapný humor docela rád, tak tohle bylo i na moje měřítka proklatě nízko. Kdo udělí něco jiného než odpad, tak sám sobě lže. Nejen, že film není absolutně vtipný, ale většina stopáže je i brutálně nudná a debilní. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama