Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této série jsem nebyl moc nadšený. Souboj mužů a žen? Proběhl klasicky opět ze začátku pár soutěží, kde jde o koordinaci a ohebnost (= nahrajeme ženám) a až pak dáme vyrovnané soutěže. To co se od počátku dělo u mužů byla síla místo snahy vyhrát jako chlapy si ničí jednoho dříče za druhým u žen vše pospolu sice to skřípalo, ale udržely se. Tudíž šílené přístupy kmenů a celkově velká nuda do prvního zvratu. Hodně mi lezla krkem Twila, vůbec si nezasloužila tak daleko dojít Scout. Přál jsem Brook (pěkná smůla ten její konec), Ami a Sergeantovi a toleroval jsem Julie a Chada. S vítězem/vítězkou jsem na tu bídu spokojen. 3z5 ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale no tak, podle mého je tohle jedna z těch lepších sérií (z těch ani ne deseti, co jsem zatím viděl). Rozjíždí se sice pomalu, ale jakmile proniknete mezi tu bandu a trochu jim porozumíte, zábava stoupá. Svoje favority jsem střídal jako ponožky (stejně tak názory na ně) a hltal jsem tu hutnou atmosféru intrik a nesplněných slibů. Jediný Serge byl mým No. 1 od začátku až do konce. Vítěz nejdřív vypadal jako ňouma, co pořád sní o tom, jak se všemi bude manipulovat. No a čím víc mu to šlo, tím víc jsem mu fandil. Po vyřazení Seržanta byl mým druhým favoritem, takže spokojenost i s vítězem. I když na radě se mohl méně vykecávat a víc si stát za svou hrou. Twylu jsem měl taky rád, ale až do chvíle, kdy začala mít až zbytečně blbý kecy. Mám rád lidi, co ti vpálí pravdu do ksichtu, ale remcat ohledně všeho, to ne... Škoda jen těch emotivních keců... holt Amerikáni. ()

Reklama

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cast Vanuatu se moc nepovedl. Některé zajímavé postavy odešly už záhy a chvíli jsem se opravdu obával, že to nakonec vyhraje jedna z dvojice Scout - Twila. Za vítěze jsem rád, byť si to u mě Chris trošku pokazil vyhozením Elizy a July, ačkoliv k tomu měl taktické důvody. 65/100 *** Oblíbenci: Chris, July ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na této sérii musím ocenit naprosto neočekávaného vítěze. Kdo by si býval pomyslil, že soutěž vyhraje dlouhovlasý tlouštík, který nebyl schopný dokončit první výzvu. Už si nevzpomínám, jak se jmenoval, protože jsem se na soutěž dodíval teprve včera, takže vám zážitek nepokazím. Vlastně pokazím. Tlouštík tam byl jenom jeden a nosil červené tílko. Na druhou stranu mu musím vítězství přát. Pochopil hru ze všech nejlépe. Ostatní měl dokonale přečtené a říkal každému co chtěl slyšet. Jinak to příliš slavná série nebyla. Nejzajímavější postavy ukončovaly svoji účast hned z kraje a soutěž byla nudnější a nudnější. 2* budou přiměřené hodnocení. Bacha na spoilery. Sakra, to mělo být asi úplně na začátku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY-TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: rozdělení na mužský a ženský kmen, skutečnost že soutěžící který pokazil první výzvu a mohl tak klidně hned vyletět to celé vyhrál a zároveň v poslední fázy hry zabojoval a výhru si tak zasloužil, navíc mi trochu připomínal Thora (ale to sem nepatří), rovněž se mi líbilo jak si to ženský po celou dobu dávají a taky musím zmínit napínavé kmenové rady ke konci hry, některé záběry (zemětřesení) jsou pak neopakovatelné MÍNUS: velice špatný casting mužské části trosečníků, hned zkraje vyřazování jednoho mladšího a silnějšího soupeře za druhým až zbyla parta čtyřicátníků, kteří neměli šanci proti ženským uspět./// Shrnutí: Ale jo, na Vanuatu se mi vlastně docela líbilo. Sice nechybělo mnoho (asi by jen postačil špatný casting ženské části) a mohli jsme být tam kde jsme byli v Thajsku (promarněná řada). Naštěstí se tak nestalo a je občas i na co koukat. Zaujala mě Dolly a Julie, přesto se tu nenašel nikdo kdo by skončil v mé TOP 20. Jak to tedy shrnout? Celkově zřejmě slabší řada, nikoliv však špatná. Jak hodnocení nejde pod 70% je to stále koukatelný./// Celkem 78%/// ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení došlo v lokalitě k zemětřesení. (Hidan)
  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)

Reklama

Reklama