Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Popravde niesom zástanca americkej oddanosti pre stredoškolské aktivity (vrátane cheerleaders, o spolokoch gréckej abecedy ani nehovoriac) a doprovodná kapela šmrncnutá "ghetto" kultúrou nieje výnimka. Drumline bol však naozaj pohodový filmík pre náhodného diváka TV vysielania akým som sa od dostupnosti DVD formátu stal. Vopred viete ako a kto s kým skončí a kto to komu natrie. Celkovo však môže byť. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,399,184Tržby Celosvetovo $57,588,485 ║ Na prekvapenie to má veľmi dobrý náboj, či už po navodenej dramatickej stránke, či aj ľahkom romantickom nádychu a hlavne po hudobnej stránke. Kde je veľmi dobrá hudobná choreografická razancia, týchto školských kapiel. Výborná oddychovka. /70%/ ()

Reklama

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě dost nepochopitelná záležitost. Celej ten zábavnej podnik (americký fotbal [baseball, či ragby - vlastně ani nevím, co to tam sportovali], tanečnice, roztleskávačky, atd.) a pak jakýsi bonbón v podobě bezva kapely nakonec. Já jsem si ani nevšimla, že by se na tý VŠ někdo něco učil. Kapela byla fajn, hráli bezvadně - ale pro koho a proč??? Co budou dělat, až dostudujou? ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru naprostý průměr, který nenadchne, ale ani neurazí. Klasický příběh o chlapci, který si uvědomí priority a dotáhne díky svému nespornému talentu hudební sbor až do finále velké soutěže o padesát tisíc. Drumline nemá žádná esa v rukávu, jede přesně dle starého známého schématu, přesto však solidně zabaví. Ano, přiznávám, není to žádná pecka a nejspíše na tento snímek brzy zapomenete, ale pokud se nudíte a nemáte co dělat, je to jedna z věcí, která vám pomůže z nudy ven. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Film plny afroamericanu, ktery neni tak hloupy, jak se muze na prvni pohled zdat. Ano, hrdina je talentovany a velmi sebevedomi mladik s proriznutou pusou, ktery nade vse miluje hudbu a bubnovani. Dokazat pozici nejlepsiho bubenika a vest celou kapelu k uspechu ve skolnim preboru kapel je bezesporu trnita, ale i pres jasne klise, jsem byl svedkem nadsene prace hercu, talentu rezisera vydat ze vsech maximum a pri tom nenudit divaky, uzasne choreografie kapely, dobrych rytmu a obcasnemu hlaskovani. Na ciste ctyri hvezdy mi to stacilo. 80% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Atlantě. (Terva)

Reklama

Reklama