foto

Afemo Omilami

  • nar. 13.12.1950 (68 let)
    Petersburg, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Down for Whatever (TV film)
2016 Sick People
Skrytá čísla
2015 Terminator Genisys
2014 Cena svobody
2013 G.I. Joe 2: Odveta
Hunger Games: Vražedná pomsta
2012 Ocelové magnólie (TV film)
2010 Beneath the Dark
Blood Done Sign My Name
Rodinná prokletí
2009 Zrození šampióna
2007 Hounddog
Krvavá sklizeň
List, The
2006 Cesta za vítězstvím
Divná sešlost
Klub splněných přání
Pád nebes
2004 Pevnost Alamo
Ray
2003 Návrat do Cold Mountain
Porota
2002 Baby of the Family
Chodím s Lucy
Holka na roztrhání
Nowhere Road
Rosa Parks Story, The (TV film)
Rozjeď to!
2001 Rustin
2000 Tábor tygrů
Vzpomínka na Titány
Věznice
Čas proměn (TV film)
1999 Mrazivý faktor
Podivné prázdniny (TV film)
Počítání mrtvých
Selma, Lord, Selma (TV film)
Simple Life of Noah Dearborn, The (TV film)
Wayward Son
Živelná pohroma
1997 Blesk (TV film)
1995 Veselé prasátko Gordy
1994 Drop Squad
Forrest Gump
Strom snů
Život naruby
1993 Firma
Riskantní plán
Sankofa
1991 Neškodná lež (TV film)
1990 Caroline? (TV film)
Dlouhá cesta domů
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
Web of Deceit (TV film)
1989 Glory
1986 Dům za všechny peníze
1983 Rage of Angels (TV film)
Záměna
1979 Freedom Road (TV film)

TV seriály

2016 Saints & Sinners (TV seriál)
2015 Ničemové (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
další epizody (7)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Mum (S03E05)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Swan Song (S05E23)
Cigarette Burns (S05E18)
2000 Sheena (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Haven (S09E12)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Custody (S06E14)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Cool Runnin' (S01E03)
1981 Another Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace