foto

Angela Elayne Gibbs

  • nar. 17.4.1954 (65 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Stone Cold Christmas
Love Jacked
Simple Wedding
2016 Gunrunner Billy Kane, The
2015 Straight Outta Compton
2014 Mysli taky jako chlap
2013 Max Rose
2012 Dortíková mise (TV film)
Mysli jako on
2010 Isolation
2002 Rozjeď to!
2001 Bojkot (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
Pomíjivá sláva (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Trials of Life (TV film)
1996 Vzali roha
1988 Smrt po telefonu
1987 Dirty Laundry
Číslo jedna s kulkou
1986 The Naked Cage
1975 Blue Knight, The (TV film)
1974 Healers, The (TV film)
Together Brothers
1973 Cleopatra Jones
The Young Nurses

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Toil and Trouble (S16E11)
2018 Fly (TV seriál)
On My Block (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
Chapter Four (S01E04)
Kravaťáci (TV seriál)
Promises, Promises (S08E03)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
Mediální masáž (S01E06)
Shameless (TV seriál)
Hiraeth (S07E01)
2015 The Fosters (TV seriál)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Plea (S04E22)
2014 Black Jesus (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Kids in the Hall (S01E17)
Padre (S01E15)
House and Home (S01E12)
2013 Skandál (TV seriál)
Say Hello to My Little Friend (S03E04)
Famílie (TV seriál)
Because You're My Sister (S04E15)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zaprodat se ďáblu (S04E05)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
The Knockout (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Paní Willowsová lituje (S12E11)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Jak na věc (S08E05)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Killa Diz (E08)
Chirurgové (TV seriál)
Biologická nutnost změny (S07E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
První případ (S05E16)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
2006 Frisky Dingo (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2004 Drzá Jordan (TV seriál)
Second Chances (S03E06)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Sealab 2021 (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

1999 Dare to Struggle... Dare to Win

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Dare to Struggle... Dare to Win

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace