Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (224)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poklidný thriller z prostředí IT plný vychytávek a hipsterů. Pomalý, pro někoho možná nudný děj šperkuje herecká kvalita s tradičně výborným Gary Oldmanem v čele. Amber Heard mám rád, ale na slušňačku se tahle rozená coura teda vůbec nehodí, navíc jsem v úvodu při diskoteční scéně politovat její kolena, která musela při jejím stylu tance opuchnout přinejmenším do velikosti pomela. Pokud nevyhledáváte zběsilé akční jízdy, tohle by vás mohlo potěšit, nicméně mobil z podezření Velkého bratra díky tomuto filmu určitě nezahodím. 75% ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Kniha je pecka jako svine, o tom zadna. Patri k mym oblibenym. Film sice zdaleka takovou peckou neni, ale diky obsazeni a svizne rezii me bavil. Neni treba se v tom nejak zbytecne babrat - proste kdyz film bez nejmesich problemu dokoukam do konce a to hned napoprve, je to pro me dobry film. Protoze picoviny do konce rozhodne nedokoukavam. Gary Oldman tady byl herecky nejlepsi. Amber malinko pribrala nebo se mi to zda? Kazdopadne porad je vyrazne sexy a ne, ze ne. Ze ji picha Johnny? To je zmrd! ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Béčkový, plný klišé. Dostanete vše, co by vás, třeba i jen vzdáleně mohlo napadnout. Zajímavé na tom je, že přes to všechno mě film nenudil. Dokonce mě ani nepohoršovaly ony až ironické "hlubokomyslné" momenty, možná proto, že navzdory třpytivému a lacinému obalu měly něco do sebe. Samotnou mě překvapuje, že jsem se celkem bavila i když je možná potřeba mít na film tu správnou náladu a pociťovat nutnost na chvíli "vypnout mozek". Znovu si tohle dílo asi nepustím, ale mám pochopení pro všechny názory a hodnocení tady. Slabší tři hvězdičky. A ještě dodávám, že je to celkově takový "pěkně estetický" zážitek ať už člověk myslí prostředí plné luxusních aut a interiérů, nebo herecké obsazení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO JEN OBCHOD, ADAME. VŠICHNI KRADOU A LŽOU. NENÍ ŽÁDNÉ DOBŘE NEBO ŠPATNĚ. JENOM VÝHRA A PROHRA.…“ /// Adam právě přestal snít svůj americkej sen. Má ale kliku, a z těch sraček na něj vykouklo štístko v podobě průmyslový špionáže. (takže vlastně může dál snít svůj americkej sen!) Řek bych, že zbytečně složitej – byť prachama vyvoněnej úvod. Jenže vono je to složitý furt. Místo aby se napínavě špiclovalo se kecá, kecá a kecá. A když se akce vyvrbí na píču – tak co myslíte?... Vohraný téma, navíc bez špetky chlapáckýho scénáře. Možná by stačilo napsat, že je to blbý. Film pro puberťáky, kteří věří, že provýst průmyslovou špionáž je ta nejjednodušší věc na světě, ke který navíc dostanete hezkou holku jako bonus. A že thriller je film, ve kterým vám všechno dodatečně vysvětlej u stolu. Taktéž fandové reklam na chlapecký těla nevyndaj ruku z trenek, páč Hemsworth… ale co vám budu vyprávět! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej román, kterej napsal v roce 2004 Joseph Finder, jsem nečetl. 2.) Zrovna myslím na to, jestli je lepší skončit v base, nebo se nechat zabít. 3.) Můj hrdina je Alex Rider. 4.) Thx za titule ,,Sagittario“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Moderní svět , moderní technika , mladí vývojáří , staří konkurenti , tak by se v jedné větě dalo shrnout o čem film je . Je to vcelku zajímavé , trochu napínavé a bude to bavit všechny věkové kategorie , za co musím dát + , nicméně film není tak dobrý , aby byl něčím byť jen vzdáleně výjmečný , takže pro mě pořád jen průměr . ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se film odehrává a byl převážně natáčen na Manhattanu, budova ve které sídlí Wyattova (Gary Oldman) korporace, se nachází ve Philadelphii a jmenuje se Comcast Center. Ve filmu ji poznáte podle velkého proskleného lobby. (singone)

Reklama

Reklama