Reklama

Reklama

Kono naka ni hitori, imóto ga iru!

(seriál)
  • Japonsko この中に1人, 妹がいる! (více)

Epizody(13)

Recenze (3)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Obrázky pekné ale inak čistá telenovela. Brutálne presladené. Nepozerať (videné dve časti)... áále nie, kecám :-). Naozaj som to chcel po dvoch častiach zabaliť, ale ku koncu druhej prišlo pár trapasov a to ja mám rád. Tak som tomu dal ešte šancu a čuduj sa svete, dalo sa to vydržať až do konca :-). Najlepší diel je ale podľa mňa aj tak trinásty (OVA) http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=ep&eid=144351 ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Harémovka dle všech pravidel vyjádřených větou: "Nudný protagonista je předmětem sexuální touhy několika dívek," vyšperkovaná k nesnesení skutečností, že někde mezi nimi je možná jeho sestra, kterou si však nepamatuje kvůli úrazu z mládí. Zápletka jak z nějaké bizarní parodie, leč tady se, i přes jinak komediální ladění seriálu, bere velmi vážně. Snad se dokonce po mě chce, abych prožíval Šógovo dilema a strach z toho, že obtáhne svojí ségru. Nebo bych se měl spíše dojímat nad tím, jak postupně zjišťuje, že všechny samičky již v jeho životě něco znamenaly? Uboze vykonstruovaná a ubohá vůbec, taková zápletka. To zase jednou něco sjelo z pásu... Končím po 4 dílech. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Mladý leč zámožný synek zesnulého majitele obrovské korporace musí splňit poslední přání svého tatínka, aby mohl převzít rodinný podnik a to je trochu problém, obzvláště když to přání zní: Do konce studia si najít a vzít za ženu jednu dívku z akademie, kde dříve otec studoval...A tak se nezkušený hoch vydá do školy, aby zjistil, že po něm pokukuje příliš mnoho devčat, které možná už potkal, ovšem...zatracená ztráta paměti z nehody mu nedá vzpomenout...Tak a máme tu další robukome s ecchi prvky, která vypadá na průměrné anime na které si za pár měsíců nikdo nevzpomene. ()

Reklama

Reklama