Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chtěný humor je samá křeč. 1) Všechny postavy mi jsou nesympatické._____ 2) Občas probleskne něco, co bych asi nazval švédským pokusem o ironii, či tak nějak. Ale i prezentovaný humor je více otravný než vtipný._____ 3) Pomatení tvůrců (či snad jejich sarkasmus?) dokládá i hudební doprovod ve stylu raggae (!). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát na Phuketu je neuvěřitelně fajnová komedie. Sice je její podstata naprosto klasická a v ničím se neliší od celé řady dalších romantických komedií, ale to zpracování si podle mě pět hvězdiček zaručeně zaslouží. Díky postavám ve filmu, díky hercům, díky atmosféře a díky prostředí. Skvělý film a splnil účel. Zvednul náladu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,HLAVNĚ BUĎ SÁM SEBOU, SVENE!...“ /// Sven si uvědomí, že vlastně nežije, sbalí si svejch pět švestek a zdrhá do Thajska, páč dostal pusu od holky… no to je jedno. Nějakej úvod to mít musí, 30 minut je blbejch, naštěstí chladnej sever střídá teplej jih (východ). Jenže příběh je sterilní dál. Chlápek zjišťuje, že opustit starej život je fajn (když si najdeš babu), ale jistota je kulomet (nebo že uhlí je uhlí). Ale co vám mladejm budu já stará osoba povídat. Prostě rom-kom se sympatickou S.Thorson, která potěší už jen tím, že není Made in USA. I když by v ní klidně mohl hrát A.Sandler (a nemusel by se pak stydět). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když u nás vyhrávala ABBA, měl jsem očka jen pro tu brunetku. (tak já ti nevím chlapče…) 2.) Cejtím se nějakej vosamělej. A zranitelnej… 3.) Thx za titule ,,playboxguest“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úplne obyčajná romantická komédia s tradičnou schémou. Jediné, čo ju robí trochu výnimočnou je akurát to prostredie, kam je celý príbeh zasadený - teda na exotický thajský ostrov Phuket. Ale inak nič prevratné alebo neočakávané, práveže naopak. Celé sa to nieslo v duchu bežných klišé. Aspoň že tou scenériou to bolo zaujímavé, no a taktiež niektoré scénky a dialógy boli celkom dobré, že sa na nich dalo aj zasmiať. Ale ako celok sa to nijako obzvlášť nevymyká priemeru romantických komédií. Ale aspoň nejaké oživenie. No a Suanne Thorson celkom zapôsobila, sympatická žena. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama