Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívčí taneční skupina pod vedením slavného manažera a choreografa Evanse slaví úspěchy po celém světě. Uhlídat tento rej krasavic je pro Evanse úkol vskutku heroický. Snad proto u něj platí cosi o tom, že účel světí prostředky. Musí totiž udržet nejen profesionální kázeň, ale především i kázeň morální. Muži, to znamená vztah – sex – manželství – sňatek – dítě, cokoliv z toho znamená pro dívku konec kariéry, pro Evanse hledání nové tanečnice a pro soubor narušení disciplíny. O to větší zděšení zavládne u Evanse, když ve svém pokoji, uprostřed úspěšného turné, nalezne nemluvně. Je třeba zachovat chladnou hlavu a především nezpochybnit svou autoritu. Co ovšem není pro mistra improvizace, jakým je Louis de Funes, zas takový problém. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je naprosto strhující a Funes dokonale předvadí chování českého řidiče na silnicích. Pak se tam začne hopsat, cupitat a vůbec je tam tolik bab v tom baletním, že mě to připomíná slepičinec. Snad jen na konci se tvůrci probrali z letargie a oblíkli některé z nich do minisukní, pozdě, ale přeci. Jasně mohlo to dopadnout hůř, mohli tam bejt chlapi v baletním. To bych se pak díval na bílé elasťáky ve kterých by byly zvýrazněny baleťákovy koule. To mě vždycky fascinuje, jednou ještě ve škole jsme šli povinně na balet a všichni baleťaci měli bilý elasťáky s obrovskou boulí mezi nohama.Vždyt tak velký koule nemá ani slon ! Já na to pořád musel čumět a to teplej skutečně nejsem ! Další vyučovací hodinu jsme měli napsat referát na ten balet. Co jsem tam asi tak měl napsat ?? Že jsem celou dobu nevěřicně zíral na jejich koule ?? Naštěstí v tomto filmu nebyli baleťáci a tak můžu napsat, že sice na Funese nic moc, ale proti jiným komediím pořád na úrovni. Funesova živelnost a obličejová mimika dohromady s dabingem pana Filipovského vždycky spolehlivě zafungují. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Z dosavadních zhlédnutých Funesových komedií je tahle z nich - co se týče vtipu - asi nejslabší, ale o to více člověka upoutá moderní prostředí a slavné Piti piti pa (jestli to je teda logicky možné). Už hned počáteční skládání hitu ve mě vzbuzuje nepotlačitelný smích a když pan Evans skočí na podium a začne tancovat s těma dívčinama, nestačím se divit. Právě hezké taneční vložky, skvělá "pitipátská" hudba, moderní nádech, holky ze 70. let a hlavně nesmrtelný humor Louise de Funes dělají z tohoto jinak obyčejného filmu parádní komedii. ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Za odvahu dávám tři hvězdy, jinač bych dal dvě. Příliš slaboučký děj a jako hudební film (možná muzikál) taky . . Je to něco mezi, co až příliš stojí na Funesovi a občasných povedených vtípcích. Ano krásná děvča v dresech, taneční kreace.. to vše hraje pro snímek, ovšem je zcela nevyvážený, díky většímu počtu hluchých míst a menší frekvenci humoru ztrácí divákovu pozornost, tedy hlavně mou :) ()

reich 

všechny recenze uživatele

Skvělá francouzská komedie s geniálním Louis de Funès. Navíc se jedná o spojení s hudebním, no spíše s tanečním filmem, což je v repertoáru právě Funèse ojedinělé. Každopádně film je příjemná oddychovka, plná hlášek, gegů a skvělé francouzské muziky. Geniální! 90% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je tam ta pohádka o jehňátku, kterou zmíní každý s hodnocením čtyři hvězdičky a víc, a taky pár povedených hlášek "Ani se nesnaž, a běž šlapat." Jenže taky je tam spousta vaty, hudebních scén které po čas obtěžují, a navíc Funes zdaleka není tak všestranný aby utáhl i tuhle formu komedie. A když holky zdaleka nejsou tak hezké jak jsem si matně pamatoval, tak je to jenom za tři. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Olivier de Funés (bubeník) ve skutečnosti hrál na bicí v rockové skupině. (M.B)
  • Natáčení s malými dětmi bylo náročné. Nejlépe to s nimi uměl Louis de Funès, takže musel být přítomen jako chůva i při natáčení scén, ve kterých sám nevystupoval. (Zdroj: Patrick a Olivier Funèsovi: Louis de Funès). (vesper001)

Reklama

Reklama