Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lepší než celý film dohromady! Věta " flašku Jacka" to všechno rozjede a brutalita a temnota se od té doby jen zvyšuje. Začátek byl až moc vysvětlovaný a celé to pomalu odcípalo ( na to že to má 10 minut ) Ale jak říkám. Druhá půlka stojí za to a rozhodně nedělá ostudu film. Právě naopak. Film nestál za moc, je dobře že natočili alespoň tohle dobře. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Dokoukl jsem to a byl jsem nadšený. Pak jsem uvažoval nad filmem a zjistil jsem, že použitá hudba z Temného rytíře mi víc sedí do Batmana než sem a občas by mohl být lepší střih. Pro jistotu jsem se podíval ještě jednou a zase jsem byl nadšený. Tak teď nevím, jestli radši už nad tím nepřemýšlet a pouštět si to pořád do nekonečna. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Iste je goethecky romantickejšie vidieť sa v hlavnom hrdinovi (?), ktorý trestá zlo. Neberieme si sny navzájom a tento abstrakt riešenia sporov v dnešnom svete môže byť lákavý, no je zrejme púhym vyjadrením „Hasiť oheň benzínom“. Vnímať sa v pozíciách zaručujúcich krvavý kúpeľ je oddychové a hybné, no pravé postoje zaručuje nik iný ako Ron. Ďakujem csfd.cz za možnosť zhliadnuť. (20.07.2012) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hodně luxusní "omáž" od fanouška předlohy, který se bohužel nešťastně přimotal k jejímu potupnému filmovému ztvárnění (http://www.csfd.cz/film/117953-kat/), stejně jako před ním Dolph Lungren. Třetí pokus jsem neviděl, ale nepochybuji o tom, že není o moc lepší. Thomas Jane nám tu zahrál ve zkratce jedno z poselství, které by měl předávat Frank Castle, a to i velmi podařeném kabátku. Komiksovky se nám poslední dobou "reloadují" přinejmenším do lepšího průměru, protože už si na nich nechávají záležet, tak snad přijde Frank i po čtvrté. A přinese s sebou tu temnou, studenou a drsnou samotu hněvu znechuceného člověka. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"You know the difference between justice and the punishment?" _____________ Tak tu sa naozaj nedá asi nič vytknúť... Atmosféra a napätie perfektne gradujú až do samotného finále, scenár je jednoduchý, ale zároveň premyslený, vďaka čomu tu nemáme ani jednu zbytočnú alebo nudnú scénu a Punisher je v podaní Thomasa Janea naozaj výborný (ale aj tak sa Jonnymu Bernthalovi už nikdy nikto nevyrovná). Najlepšie na tom všetkom je to, že jednej fľaške Jacka Danielsa vďačíme za perfektne nadupanú, akčnú sekvenciu, ktorá sa ľahko vyrovná aj svojmu mladšiemu bratovi. Na pomery nízkorozpočtového filmu sa jedná o naozaj slušné prekvapenie... PS: Peknú úlohu si tu strihol aj Ron Perlman, potešilo ma, že som aspoň jedného herca v tomto kraťase poznal 😅. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)
  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama