Reklama

Reklama

VOD (1)

Bjorn se vrací do Kattegatu. Harald se chce pomstít Olafovi. V Kyjevě se Ivar a Igor dozví zajímavé zprávy o princi Dirovi... (TV Prima)

Recenze (30)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne hluchá časť, prázdna, s jednou témou, na to trebalo 45 minút? Keď už dôstojná rozlúčka, tak to bola smrť Ragnara (S04E15). Ten jeho predslov na záver, tá hudba okolo toho, to bolo jedna z najdojemnejších scén v seriálovej histórii. Lagerthu odpravili len tak obyčajným nímandom a potom trištvrte hodinu len blábolia o tom ako ju milovali a pomstia. Čistá vata, táto postava si zaslúžila isto viac. ()

Michnak 

všechny recenze uživatele

Každý kdo očekává od každého dílů války, zrady, sex, soutěže o nejvíce amputací, Ivara co už chodí a nevím co, bude zklamán. Ale nám jsou takoví lidi přece u prdele, ne? Tenhle díl byl potřeba. Emocí tam bylo tolik, asi jako kdyby byl v tý loďce Karel Gott. Podle mě to ani jinak uzavřít nešlo a jsem rád, že na to byl dostatečný prostor. Farewell ()

Reklama

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mám říct? Tohle bylo perfektní rozloučení s nejslavnější štítonoškou historie a hrdinkou mnoha žen Lagerthou. Řeči Torvi, Ubbeho, Gunhild a Bjorna byly emočně silné a pohřeb měl dobře vystavěnou depresivní atmosféru. Zapálení lodě s tělem Lagerthy, její odchod s Valkýrami a závěrečné shledáním s Ragnarem jsou vizuálně v kombinaci s kamerou, hudbou a vytvořeným vztahem k postavě vrcholem celé epizody. Vítej ve Vallhale Lagertho a vítej zpět vedle Ragnara. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionální epizoda, která dostane každého, kdo má srdce. Tvůrci si s touhle epizodou poradily na výbornou, a závěrečná rozlučka se slavnou štítonoškou Lagerthou byla skvělá. " Kéž bych u toho mohl být " - Bjorn mě se svým proslovem dostal. Poslední scéna pod vodou byla TOP. OBROVSKÝ PALEC NAHORU! " V mých snech jsme byli vždycky spolu". Brečel jsem, a brečím ještě teď. Ragnar + Lagertha = Forever. ()

Bloodo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé díly nehodnotím, ale tady musím. Ještě nabitej emocema....co dodat... WAU...prakticky u žádných filmů ani serialů nepláču, ale tady se mi koulely slzy jak hrachy. Pohřeb, proslov Bjorna, odchod v hlubinách k Ragnarovi.....Mám tenhle seriál moc rád a nejradši bych aby neskončil, ale bohužel ....az mi umře Bjorn, vyhlásím doma smutek :) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama