Reklama

Reklama

VOD (1)

Bjorn se vrací do Kattegatu. Harald se chce pomstít Olafovi. V Kyjevě se Ivar a Igor dozví zajímavé zprávy o princi Dirovi... (TV Prima)

Recenze (30)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nájdu Lagerthino telo. Hvitserk ujde, no jeho žena ho nájde. Pohreb je veľmi honosný, dokonca je dobrovoľne obetovaná mladá žena, o ktorej poctivé prijatie do Valhally sa postarajú traja mladí muži a anjel smrti. Na prebiehajúci pohreb prichádza Bjorn a má na ňom predslov. V Rusku sa Olegovej žene splní sen na jeho pokyn a zradcovia sú zasa o niečo múdrejší. Pohreb zabral hrozne veľa času a napriek pekným ceremóniám udržiaval len náladu postáv s vyrovnávaním sa so stratou a nikam ďalej sme sa v tejto dejovej línii samozrejme nepohli, čo na mňa pôsobilo veľmi pomaly. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôstojná rozlúčka s Lagerthou zabral skoro celú epizódu, Ubbe s Bjornom sú rozhodnurý pomstič jej smrť, netušia však že zvláštne správanie Hvitserka súvisí práve s jej smrťou. Igor zatiľa v Kyjeve korčuľuje a Ivar sa už chystá na pompézny návrat do Kattegatu, ak sa splnia Hvitserkove slová príde priamo z neba - na balóne, na ktorom ho naučil lietať Oleg. Mohol by to byť zaujímavý moment. ()

Reklama

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mám říct? Tohle bylo perfektní rozloučení s nejslavnější štítonoškou historie a hrdinkou mnoha žen Lagerthou. Řeči Torvi, Ubbeho, Gunhild a Bjorna byly emočně silné a pohřeb měl dobře vystavěnou depresivní atmosféru. Zapálení lodě s tělem Lagerthy, její odchod s Valkýrami a závěrečné shledáním s Ragnarem jsou vizuálně v kombinaci s kamerou, hudbou a vytvořeným vztahem k postavě vrcholem celé epizody. Vítej ve Vallhale Lagertho a vítej zpět vedle Ragnara. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionální epizoda, která dostane každého, kdo má srdce. Tvůrci si s touhle epizodou poradily na výbornou, a závěrečná rozlučka se slavnou štítonoškou Lagerthou byla skvělá. " Kéž bych u toho mohl být " - Bjorn mě se svým proslovem dostal. Poslední scéna pod vodou byla TOP. OBROVSKÝ PALEC NAHORU! " V mých snech jsme byli vždycky spolu". Brečel jsem, a brečím ještě teď. Ragnar + Lagertha = Forever. ()

Bloodo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé díly nehodnotím, ale tady musím. Ještě nabitej emocema....co dodat... WAU...prakticky u žádných filmů ani serialů nepláču, ale tady se mi koulely slzy jak hrachy. Pohřeb, proslov Bjorna, odchod v hlubinách k Ragnarovi.....Mám tenhle seriál moc rád a nejradši bych aby neskončil, ale bohužel ....az mi umře Bjorn, vyhlásím doma smutek :) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama