Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct soutěžících, kteří se chtějí stát profesionálními filmovými maskéry, čeká každý týden náročný úkol. Porota prověří nejen jejich řemeslnou zručnost, ale především fantazii.  Dvanáct lidí, kteří buď jsou, nebo by rádi byli, uměleckými maskéry, se sešlo v Los Angeles, aby se zúčastnilo netradiční soutěže. Vítěz, který úspěšně absolvuje spoustu neobvyklých úkolů, někdy v extrémně krátkém čase, dostane sto tisíc dolarů, maskérské vybavení na celý rok a v neposlední řadě také možnost pracovat na hollywoodském filmu. V porotě jsou známí filmoví maskéři Ve Neillová, Glenn Hetrick a Patrick Tatopoulos, kteří mají za sebou mnoho filmových a televizních zkušeností. Soutěžící jsou Anthony, Gage, Jessica, Frank, Sergio, Sam, Tate, Tom, Megan, Jo, Marcel a Conor. Tom a Gage se spolu už znají z dřívější spolupráce na některých projektech. Celou soutěž uvádí McKenzie Westmoreová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (34)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Snad jediná věc, která mě na tomto jinak výborném pořadu vždycky štvala, byl ten fakt, že soutěžící vytvářeli své originální masky v časovém presu- člověk se pak musí ptát, jak by vypadaly výsledné výtvory, kdyby na ně měli všichni ti talenti dostatek času. Ale jinak se jedná o nejlepší reality-show, i když pro toto je takové označení spíše urážka. Chci další díly! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Je úžasné do něčeho takového aspoň trochu nahlédnout. Jen já bych si přála vidět práci těch skutečných mozků, kteří dali tvář filmovým hrdinům. Tihle ač talentovaní ale stále amatéři nejsou tolik poutaví. Nakonec musím trochu pozměnit svůj prvotní dojem, poněvadž je to fakt kouzelné sledovat tu jejich fantazii, znalosti a zručnost, kterou dokáží snad cokoliv :) ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Masterchef bez žrádla a Gordona Ramsaye, za to se spoustou překrásných zrůdiček v čele s nadporučíkem Geordim. Pro fanoušky filmu a filmových kouzel vlastně skvělá šou. Bohužel hodnocení poroty není příliš odborné, je to jen spousta keců, aby to mělo dramatický spád. To je otřes. Na své si přijdou milovníci bodypaintingu. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Soutěž, maskéři a země původu USA? Tak to mi přišlo jako jasný propadák, ale musím uznat, že opak je pravdou. V tomto pořadu jde hodně o umění ve všem co soutěžící dělali je ho fůra a mnoho na mne ještě momentálně čeká. Nejvíce jsem se tedy obával samotného rozsuzování o vítězi a tom kdo bude vyhozen, ale je to zde velmi rychlé a výstižné a nejsou tu nějaké velkolepé dohady kdo je horší a proč. = Jsem spokojen a 4z5 ()

BlackVelvet 

všechny recenze uživatele

Tohle je totalni bomba pro kazdeho kdo zbonuzje filmy. Hodne dobre je tady videt, jak se delaji kostymy, masky, jak probiha tvurci prace. A nektere masky jsou fakt super, klidne si je dovedu predstavit ve filmu z fleku. Krasna kombinace formatu relaity show a neceho uzitecneho, tj. nahledu do jednoho z tvurcnich procesu filmoveho prumyslu. ()

Galerie (952)

Reklama

Reklama