Reklama

Reklama

Zpátky se Sobotou

(seriál)
Česko, 2012, 17x52 min

Kamera:

David Marvan

Hrají:

Luděk Sobota, Luděk Nekuda (a.z.), Jiří Wimmer (a.z.), Ladislav Smoljak (a.z.), Zdeněk Svěrák (a.z.), Felix Holzmann (a.z.), Vladimír Menšík (a.z.), Josef Alois Náhlovský (a.z.), Josef Mladý (a.z.) (více)

Obsahy(1)

Šestnáctidílný cyklus Zpátky se Sobotou nabízí ohlédnutí „zpátky“ do historie, na nezapomenutelné scénky celé řady dvojic komiků, které obohatily televizní zábavu jak v Československé, tak později v České televizi. V každém díle bude představena jedna dvojice, a to od sólového působení jednotlivých osobností, přes jejich seznámení a společnou uměleckou dráhu. Divákovi nabízíme jiný, neotřelý úhel pohledu jednak grafickým ztvárněním, ale také očima osobnosti, která má k této disciplíně blízko. Rozumí a chápe práci ve dvojici a může do pořadu přenést i něco ze svých vlastních zkušeností – Luděk Sobota.
Jednotlivé díly:  1.-Kaiser a Lábus poprvé
2.-Nekuda a Císler
3.-Šíp a Uhlíř
4.-Kaiser a Lábus podruhé
5.-Holzmann a spol.
6.-Šimek a Grossmann poprvé
7.-Lasica a Satinský
8.-Janžurová a spol.
9.-Šimek a Grossmann podruhé
10.-Náhlovský a Mladý
11.-Šimek a Sobota
12.-Wimmer a Černoch
13.-Menšík a spol.
14.-Šimek a Krampol
15.-Smoljak a Svěrák
16.-Bohdalová a Dvořák
17.- a bonusový díl - Král zábavy Vladimír Menšík (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Coleator odpad!

všechny recenze uživatele

Recyklace je dobrá věc, ale to by se nesmělo jednat o recyklaci televizního archivu, kdy se konkrétně v dílu se Svěrákem a Smoljakem zmíní jména jejich známých filmů a místo ukázek z nich se pouští v lepším případě trochu úsměvné silvestrovské scénky... Luděk Sobota by bohatě stačil jednou, dvojnásobná dávka je skoro smrtelná... Takhle prostě ne! ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Myslím, že již řadu let platí, že i jeden Sobota je příliš. Tady se nám rozhodli naservírovat rovnou dva, což je značná zátěž pro psychiku diváka. Je ale fakt, že při tempu, jakým ČT vyrábí různé střihové pořady, si asi post jejich moderátora musí časem vyzkoušet každý herec. Už jen čekám, kdy začnou dělat taky střihové pořady ze starších střihových pořadů... ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi pouze scénka číslo jedna Kaiser a Lábus poprvé a nebo podruhé, u nich jsem vybuchoval smíchy, bylo štěstí to vidět zrovna jsem to totiž přepl v televizi a tam to dávali a tak jsem se díval a u toho připravoval na Silvestra, jen škoda, že mě moc nesedly i ostatní a za jednu scénu přece nemůžu dát více hvězdiček.Možná tomu Československu nerozumím. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zpátky se Sobotou aneb opakovaně se smějme minulosti, neboť přítomnost komice nepřeje. Bezesporu dobrý nápad, takové malé vzdání holdu opravdovým legendám televizní zábavy…..ale nenavštívili jsme tento krám už několikrát???? Donekonečna se opakující televizní recyklace léty prověřených scének (možná si tvůrci mohli dát větší práci s jejích výběrem), tentokrát i s trochou té osvěty okolo….i když o jejím podání od Luďka Soboty by se dalo diskutovat. Svůj díl by si určitě za svou ranou tvorbu zasloužil i Ivan Mládek možná by se dalo uvažovat i o Bolku Polívkovy. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

ČT se snaží vymyslet co nejvíc zábavných formátů, který by sloužily jako zástěrka pro uvádění starých skečů a scének, neb takové pořady patří na veřejnoprávní jednoznačně k nejsledovanějším. Pokud se seriálů týká, veškeré novinky zase bezpečně rozdrtí několikanásobná repríza Chalupářů. Zdá se mně to, nebo tady něco nehraje? Každopádně...dvojrole Soboty se nepovedla a zábavnost pořadu je tak úzce závislá na představované dvojici a výběru scének. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama