Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiální text distributora)

Recenze (61)

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Michal Kubovčík je v mojich očiach hviezda tohto projektu. Pre mňa omnoho lepšie než SOS. NIE: Mierne sklamaný som Jurajom "Šokom" Tabačkom. To, čo perfektne funguje na divadelnom javisku vo formácii 3T, už menej funguje s ostatnými členmi osadenstva v Haló, resp. nefunguje to vždy. Inak, skeč šou - pre mňa niektoré scénky absolútne nepochopené a nevtipné. ()

Calwen77 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tohoto pořadu mě dost překvapuje - po silvestrovské půlnoci jsme přepli tv program a u Haló jsme vydrželi skoro hodinu a půl :-) Velmi zvláštní humor, když to srovnám s českými "perlami" typu Tele tele, musím hodnotit hodně vysoko. A dovolím si tvrdit, že jinak jsme na humor dosti nároční a rozhodně se nesmějeme všemu....nám se to prostě líbilo, je to takové osvěžující :-) Věštění z pexesa, Štěněk Hrstka a "Les je sviňa" vedou. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som náhodou, pri prepínaní televíznych kanálov, natrafil na túto reláciu, tak som len nechápavo čumel na obrazovku, že čo sa to tam deje. Tak trapný humor som ešte hadám ani nevidel. Čo to tam tí magori predvádzajú? Vrchol úbohosti. Hneď ma mohlo napadnúť, že v tom bude mať prsty dementný Daniel Dangl. Takúto kreténsku stupiditu by sa nikomu inému nepodarilo pretlačiť do vysielania. „Haló“, máme tu ďalší odpad! ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem tie negatívne komenty. Komu sa to nepáči tak nech to nekuká! Nevravím, sú tam aj trápnejšie veci (hlavne prvé časti, keď sa ešte dolaďovali), no keby sa to človek vedel aj zamyslieť nad tým, čo pozerá, tak by došiel na to, aké je to naopak geniálne (Janko Rehotský, Dusná srieň atď...) veď to sú také namakané veci, že to miestami musím pauzovať aby sme pre totálny smiech neprišli o nejakú hlášku. Paroduje sa tu celá spoločnosť, spoločenské akcie, dokonca aj materská televízia... Neviem, možno sme banda vymletých intelektuálov, no na trhu nás vie pobaviť viacej asi len Kenny Powers alebo South park :-) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nepozerám Tv Hnoj, ale z archívu si tú reláciu vždy rád pozriem a hlavne doprajem si ten luxus preskočiť tie slabé až trápne skeče. "Iný druh humoru" zvolený v relácii mi je blízky, hoci plne chápem tie "odpady". Každopádne Hesso Jaštěrák je minimálne (!) za *****, geniálny nápad, geniálne prevedenie:) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)
  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)

Reklama

Reklama