Reklama

Reklama

Michael Jackson: Bad 25

  • USA Bad 25 (více)

VOD (1)

Dokument mapuje vydání stylotvorného alba „Bad" krále popu z roku 1987. Renomovaný americký filmový režisér Spike Lee svým dokumentem prozkoumal zákulisí hudebních klipů propojených s albem „Bad". Připomeneme si zde titulní píseň Bad, ale také: Liberian Girl, I Can't Stop Loving You, Man in the Mirror, Smooth Criminal nebo Leave Me Alone. S. Lee vyzpovídal osobnosti, které spolupracovali na albu „Bad". Jsou to: Quincy Jones, Siedah Garrett, Sheryl Crow, Kanye West, Martin Scorsese, John Branca, Gregg Phillinganes a další.
„Bad 25" je desáté album vydané od smrti krále popu 25. června 2009.
Quincy Jones: „Ve vztahu mezi producentem a umělcem je nejdůležitější vzájemná důvěra. Trochu to připomíná milostný vztah, protože producent musí mít sólistu opravdu rád. Musí mu přát úspěchy a rozhodně by ho nechtěl vidět na kolenou. Obrazně by měl zpěvák producentovi věřit, že když skočí bez padáku a záchranné sítě ze třicátého čtvrtého patra, že se mu nic nestane".
Jerry Hey: „Quincy Jones těžil z minulé spolupráce s Countem Basiem, Frankem Sinatrou, Ray Charlesem a Dinah Washington. Původně hrál na trubku v orchestru Lionela Hamptona. Má na svém kontě řadu znamenitých filmových soundtracků".
Matt Forger: „Michael měl v sobě timing, jakýsi vnitřní mechanismus, seismografický cit pro hudbu. Nedal si pokoj, dokud nenašel přesný temporytmus, důležitá byla každá doba, dokud nenašel správný feeling a frázování, hudba ho musela rozhýbat. A jakmile začal trsat, věděli jsme, že jsme namíchali přesnou směs a všechny synkopy našly své správné místo". (Česká televize)

(více)

Diskuze

Addams-SK

Addams-SK (hodnocení, recenze)

hynn3k:
Eset:
"Webová stránka faststream.in (s videom) bola označená ako podvodná a na základe nastavení zabezpečenia bola zablokovaná.

Škodlivé stránky sa pokúšajú nainštalovať programy, ktoré kradnú súkromné údaje, používajú počítač na útoky na iné počítače alebo poškodzujú systém.Niektoré škodlivé stránky rozširujú nebezpečný softvér úmyselne, ale mnoho z nich bolo napadnutých a rozširuje tento softvér bez vedomosti ich majiteľa." :-(

Uživatel Addams-SK smazal svůj příspěvek.

RoCho

RoCho (hodnocení, recenze)

Konečně dokument, který ukazuje génia Michaela při své práci, v jeho případě spíše zábava :-)

Reklama

Reklama