Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (131)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že by sa hodilo zaradiť nový žáner „úchylnosti“, aby sa nemusela každá zvrátená kravina radiť pod horor. Ja viem, že to tam bla-bla tak nejak patrí, ale osobne mám rád, keď je v tom nielen hnus, ale aj iné hororové prvky, prípadne keď sa to aspoň natočí tak (prípady typu Srpski Film či Human Centipede), že to trochu dáva aj zmysel a nevyzerá to iba ako lacná, prvoplánová zvrátenosť. Vydržal som však do konca a napokon sa to v závere aspoň mierne zlepšilo, takže tie slabšie 2* dám, hoci mi to z väčšiny prišlo bohovo nudné... ale 100 ľudí - 100 chutí. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

96 minút sledujeme ženu,ktorá hnije za živa.To si vari robíte srandu!Toto bolo tak príšerne jednoduché,alebo len jednoducho príšerné.Nebyť dokopy tých 5 viet mohli ušetriť na rozpočte,resp.to čo ušetrili na scenári,to mohli pridať kľudne maskérom.Klobúk dolu.Hviezda za larvy a mierne ladené erotické scény.Inak by som padla samou nudou.I tak som skoro celý film pozrela v zrýchlenom režime a aj napriek tomu môjmu oku nič podstatné neuniklo.Bol to hnus.Nič čo by bolo vhodné pre deti a slabšie povahy. ()

Reklama

HonzysKISS odpad!

všechny recenze uživatele

No nic moc teda… Nechápu, jak to že to všichni tak chválí. Celou dobu se tam fakt nic moc neděje a když už začne v půlce filmu hnít, tak je to spíš tak, že po ní lezou červy a zčernává jí kůže. Pokud nepočítám posledních deset minut. Jinak docela slabota, čekal jsem to mnohem nechutnější. Aspoň kdyby to mělo nějakou špetku děje, nebo hezčí herečku, nebo kdyby nehnila v takové tmě (mohlo toho ukázat víc). A ta hudba byla potom taky otravná. Miluju nechutný a zvrácený věci, ale tohle je nesmysl. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

První půlka zbytečně dlouhé stopáže absolutně o ničem - táhne se to, děj nezajímavý, věčně nadrbaná hlavní hrdinka je neskutečná zrůdička která nemá ani tucha o existenci epilace, depilace a jiných vymožeností moderní doby. Pak se nám začne pomalu rozkládat, rapidnější a rychlejší nárůst toho všeho vždy po tom co si vrzne....Druhá půle snímku to zachraňuje všemi těmi nechutnostmi s červíky a hnijícím a odpadajícím masem a nějakou to vraždičkou... Jo, musím říct že to už mě docela bavilo ale pointu to nemá absolutně žádnou, těžko u tohoto filmu mluvit i o nějaké atmosféře. Prostě to má být a je hnus a film na který se asi nezapomene ale víckrát to fakt vidět nemusím....Žádné umělecké dílo, žádné poselství, jen pořádnej nášup nechutností a k tomu trochu perverze. Chápu nadšení druhých ale já bych na víc než 3* potřebovala přecejen trochu víc....50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zmrvená šance na zajímavý a nestandardní hnilobný horror, což je velká škoda; vždyť poloamatérský nízkorozpočťák o dívce, která postupně tleje a rozpadá se zaživa, slibuje milovníkům nechutností a bizarností velkou zábavu. Ale po slibné první třetině už to jde s filmem z kopce. Zpočátku se postavy jeví zajímavé, jsou celkem dobře realisticky zahrané a člověk stále zvědavě čeká, co se z toho vyvrbí. Je to sice pomalé a kamera nic moc, no zvědavost je silnější. Ale bohužel ten, kdo čeká nějaké zlepšení, nějaký zajímavý vývoj děje, aspoň třeba jeho gradaci, se nedočká. Vyzoomovaná a rozostřená ruční kamera postupně leze víc a víc na nervy, scénář se stává nenápaditým a nudným, všelijaké prostřihy otravnými a dívka, která se zprvu jevila zajímavá, se stává nezajímavou. A ani to není nijak zvlášť nechutné. Ve filmu několikrát zazní hezká houslová hudba, ale kvůli ní si ho určitě nikdo nepouští. Takže zklamání, zajímavý námět se myslím dal zpracovat mnohem lépe, i nízkorozpočtově. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama