Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování filmu Pod Jezevčí skálou vypráví nový příběh hajného Straky a jeho vnuka Vaška, kteří spolu sdílejí lásku k šumavské přírodě, k lesu a jeho obyvatelům... Děda Straka (G. Valach) dostane dopis, že na letošní prázdniny Vašek (T. Holý) na hájovnu nepřijede, protože pojede s rodiči k moři. Vašek však k dědovi uteče. Děda má tou dobou starosti. V revíru mu totiž řádí pytlák, kterého nemůže polapit. Když čeká u nastražené pasti, malý Vašek se rozhodne vyrazit dědovi naproti. Zastihne ho však bouře. Hledá proto krmelec, aby se před bouří schoval. Ve stejném krmelci se ovšem ukryl i hledaný pytlák… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Dvojirakri

Dvojirakri (hodnocení, recenze)

Nejsem si jistý jestli jde o tento film nebo předchozí, ale každý asi znáte tu scénu kdy se Véna snaží zatopit a pustí si rádio, ze kterého řve "šílená hudba". S kamarádem, spolužákem ze střední školy, který stejně jako já má v oblibě rock a metal, jsme k tomu vždy připodobňovali muziku která nám přišla neposlouchatelná. Ted, po letech a nabraných zkušenostech už vím že šlo o tehdy velmi populární jazz/rock, ale nedokážu určit o kterou kapelu přesně jde, hrozně mi to připomíná Energit Luboše Andršta, ale nejsem si jistý. Není tu nějaký znalec který by věděl o co šlo? Nebo to byla skladba nahraná pouze pro tuto příležitost? 

kozloid

kozloid (hodnocení, recenze)

Tzv. Veno jede autobusem neexistující linkou Praha - Kvilda. Nikdy nebylo přímé spojení z Prahy do Kvildy. Muselo se jet do Vimperka a tam přesednout na místní spoj na Kvildu. Řidič nebyl takový dobrák jako ve filmu, v reálu se jednalo o udavače , který každého cestujícího šel ihned udat na posádku Pohraniční stráže.

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Tomáš Holý ve své životní roli!! Takový pupularita a téměř v mladém věku!!

Reklama

Reklama