foto

Josef Dobřichovský

  • nar. 1914
  • zem. 1983
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Za trnkovým keřem
1979 Na pytlácké stezce
1978 Pod Jezevčí skálou
1977 Honza málem králem
Vítězný lid
1976 Paleta lásky
Případ mrtvých spolužáků
1975 Město nic neví
Tobě hrana zvonit nebude
1974 Motiv pro vraždu
Případ mrtvého muže
1973 Tajemství zlatého Buddhy
Tři nevinní
Zatykač na královnu
1971 Hry lásky šálivé
Lekce
Člověk není sám
Ženy v ofsajdu
1970 Jeden z nich je vrah
Na kolejích čeká vrah
Psíčci lorda Carltona (TV film)
Velká neznámá
Šest uprchlíků (TV film)
1969 Den sedmý, osmá noc
Nedjelja
Pražská romance (TV film)
1968 Královský omyl
Nebeští jezdci
Šíleně smutná princezna
1967 Hra bez pravidel
Muž, který stoupl v ceně
Pension pro svobodné pány
Stud
Svatba jako řemen
Vltava 12° (TV film)
Čtyři v kruhu
1966 Autorevue (TV film)
Fantom Morrisvillu
Vrah skrývá tvář
1965 Anděl blažené smrti
Každý mladý muž
Strašná žena
Ztracená tvář
1964 Antigona (TV film)
Každý den odvahu
Lov na mamuta
Místenka bez návratu
První den mého syna
Za pět minut sedm
Čintamani & podvodník
1963 Bez svatozáře
Cesta hlubokým lesem
Dvanáctého (studentský film)
Ikarie XB 1
Na laně
Spanilá jízda
Táto, přečti to!
Tátova škola (studentský film)
Čas jeřabin
Ďábelská jízda na koloběžce (studentský film)
1962 Bílá oblaka
Hrozné dítě
Klaun Ferdinand a raketa
Polnočná omša
Zpěv, který nezemřel (studentský film)
Černá dynastie
1961 Hledá se táta!
Jarní povětří
Labyrint srdce
Černobílá Sylva (studentský film)
1959 Probuzení
1958 Smrt v sedle
Tři přání
1957 Florenc 13,30
Tam na konečné
Škola otců
1956 Hrátky s čertem
Roztržka
Vina Vladimíra Olmera
Ztracenci
1955 Anděl na horách
Hudba z Marsu
Kubula a Kuba Kubikula
Kuťásek a Kutilka na pouti
Návštěva z oblak
1954 Byl jednou jeden král...
Frona
Severní přístav
1953 Krejčovská povídka
Olověný chléb
Přicházejí z tmy
1952 Dovolená s Andělem
Nad námi svítá
Pyšná princezna
Usměvavá zem
Velké dobrodružství
Únos
1950 Malý partyzán
Přiznání
Případ Dr. Kováře
Veselý souboj
1949 Pan Habětín odchází
Rodinné trampoty oficiála Tříšky
Vzbouření na vsi
1948 Křížová trojka
Na dobré stopě
O malých pro velké
Svědomí
Ves v pohraničí
Zelená knížka
Červená ještěrka
Žijí mezi námi
1947 Nevíte o bytě?
Nikdo nic neví
Portáši
Poslední mohykán
Týden v tichém domě
1946 Kdo je vinen?
Malá historie
Mrtvý mezi živými
V horách duní
Velký případ
1945 Tři knoflíky
1942 Nejvýnosnější prodej
1940 Osm kroků v taktu
Podvod s Rubensem
1939 Ženy u benzinu

TV seriály

1969 Pan Tau (TV seriál)
1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

1966 Čas křídel
1961 Gustav Hilmar
1951 Přehlídka
1941 Věčná píseň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace